Django Wagner – Liefde

 

De nieuwe single “Liefde”, van Django Wagner is een ode aan Willy Alberti, waar Django nog altijd groot fan van is. Dit was destijds het laatste liedje wat Willy had opgenomen. De viertalige Wagner brak in 2009 door met de single ‘Kali’, een samenwerking The Rosenberg Trio.

 

 

 

Josje – Laat Ze Maar

 

Ex-K3’s Josje maakt na anderhalf jaar haar solo comeback met een veelzeggende single: ‘Laat Ze Maar’. Josje windt er geen doekjes om: “Leef je leven zoals je dat zelf wil, niet zoals anderen van je verwachten.” De zangeres lanceerde ook een videoclip, waarin ze nog zwanger te zien is. Josje beviel enkele maanden terug van haar zoontje Kamari. Een album zit er voorlopig niet in, want: “Ik ben met nieuwe muziek bezig, maar een album is een work in progress”, aldus Josje.

 

 

 

Eva de Roovere – La Loba

 

Eva de Roovere keert terug naar haar roots op haar nieuwe album ‘La Loba’. De Vlaamse zangeres brak precies 10 jaar geleden door in Nederland met de megahit ‘Slaap Lekker’ (Fantastig Toch) samen met Diggy Dex. Ze deelde het podium met sterren uit binnen- en buitenland als Boudewijn de Groot, Thé Lau en Snow Patrol en nu is ze terug met haar zesde studioalbum ‘La Loba’. Het album bevat 13 Nederlandstalige nummers en wederom een samenwerking met de Nederlandse rapper Diggy Dex. ‘La Loba’ verschijnt op 31 mei via V2 Records en werd afgelopen vrijdag voorgegaan door de eerste gelijknamige single ‘La Loba’.

 

 

 

Kenny B – Als Ik Je Zie (video)

 

De afgelopen maanden heeft Kenny B, bekend van de platina-hit ‘Parijs’, gewerkt aan zijn nieuwe album. Na ‘Sranan Mi No Gwe’, ‘Oh Ja’ en ‘Ik Ben Hier’ met Perle Lama verschijnt vandaag de video van zijn nieuwe single ‘Als Ik je Zie’. Het nummer komt van zin album ‘Hoe Dan Ook’.

In Suriname heeft de zanger met ‘Sranan Mi No Gwe’ intussen zijn tiende nummer 1 hit gescoord. Hij is hiermee de enige Surinaamse artiest in de geschiedenis die deze mijlpaal heeft bereikt. Op 11 oktober trapt Kenny B zijn najaarstour af.

 

 

 

Frans Bauer – Leugentje Om Bestwil

 

Frans Bauer heeft een kakelverse single uitgebracht. De zoon van Marianne Weber schreef voor Frans het nummer ‘Leugentje Om Bestwil’. „Jeff bood mij dit liedje aan en vanaf het moment dat ik het hoorde was ik verliefd op het nummer. Het is een echt feestnummer dat je niet meer uit je hoofd krijgt”, laat de Brabantse volkszanger weten.

 

 

 

Swinder – Elke Dag tot de Naacht

 

‘Elke Dag Tot De Naacht’ is de titel van de nieuwe single van de Groningstalige popband Swinder. De single is afkomstig van het tweede album ‘Nosk’ dat op 13 mei uitkomt. Het album wordt live gepresenteerd in Vera, Groningen op 17 mei.

Samen met drie animatoren heeft Swinder de handgemaakte video van ‘Elke Dag Tot De Naacht’ gecreëerd. De clip vertelt het verhaal van een bejaarde vrouw die graag gaat slapen om over haar herinneringen te dromen.

‘Elke Dag Tot De Naacht’ is afkomstig van het nieuwe album, getiteld ‘Nosk’. Het is de opvolger van de titelloze debuutplaat uit 2015. ‘Nosk’ is in Hoorn opgenomen en geproduceerd door singer-songwriter Tim Knol in zijn MI5 Studios. Op een aantal nummers van het album is Tim Knol ook te horen in de achtergrondvocalen.

 

 

 

Isabelle A – 2 Seconden

 

‘Sjokola’, zo zal het nieuwe album heten van chocoholic ‘Isabelle A’ dat op 5 april a.s. in de winkelrekken zal belanden. Na haar vorige succesalbum ‘Zo Zal Het Zijn’ wordt dit het album waarop we een nog meer volwassen Isabelle A aan het werk horen. Eerder dit jaar kregen we al een voorproefje onder de vorm van een nieuwe single, een duet met Koen Wauters nota bene. ‘Nooit Meer Alleen’ was een schitterende klassieke ballad, in schril contrast met Isabelle’s nieuwste single ‘2 seconden’ die deze week is uitgebracht.

 

 

 

Nienke Plas – Zo Mooi

 

“Wees je eigen beste vriend of vriendin. Je geeft anderen vaak een peptalk maar vergeet jezelf niet te coachen. Want we hebben te onthouden dat we mooi zijn zoals we zijn,“ aldus Nienke Plas, die vandaag haar nieuwe single en video voor ‘Zo Mooi’ heeft uitgebracht. De track van de vlogger is geproduceerd door Project Money.           #playlist: Brand New

 

 

 

Vinzzent – Liefde

 

De nieuwe single van Vinzzent, uitgebracht i.s.m. NRGY Music, is getiteld ‘Liefde’ en is vanaf vandaag op alle digitale portals te beluisteren. Het is een frisse uptempo song met Gipsy-invloeden én volgens de eerste reacties ‘heel verrassend’. De boodschap van het liedje is: laten we vooral lief zijn voor elkaar! Vinzzent schreef ‘Liefde’ samen met Hans van Vondelen.

Het is de eerste single van een reeks nieuwe liedjes die uit diverse co-writes tot stand zijn gekomen. We gaan dus nog veel nieuwe muziek van Vinzzent horen de komende tijd! Ook zijn festival ‘Vinzzent op het Strand’ keert voor het derde jaar terug op zaterdag 10 Augustus. De eerste namen zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Het belooft weer één groot feest te worden. Laat de zomer maar komen……

 

 

 

Wudstik – Jij en Ik

 

Recht toe, recht aan is de nieuwe single van Wudstik. “Jij En Ik’ heet het nummer van Jermain van der Bogt, die in 2013 doorbrak dankzij zijn deelname aan The Voice of Holland, waarin hij de halve finale bereikte. Vorig jaar maakte Wudstik het album ‘Cyclus’, met daarop twaalf nummers, die elk geïnspireerd zijn voor elke maand van het jaar. Enjoy de nieuwe van Wudstik!

 

 

 
NL Top 200

Latest Tweets

Spotify New Music
Translate »
Share This