Wesly Bronkhorst – Kom Jij Eens Hier

 

 

Dat Wesly Bronkhorst zin heeft in de zomer is duidelijk te horen in zijn nieuwe single ‘Kom Jij Eens Hier’ (Zomermix). Na drie prachtige ballads ‘Trots Op Jou’ ‘Alles Geven’ en ‘Vergeef’ komt de populaire zanger vlak voor de zomer met een geweldig opzwepende uptempo plaat. ‘Kom Jij Eens Hier’ is de vierde single van zijn met een Edison pop genomineerde album ‘TROTS’. Speciaal voor de zomer is er van de album versie een zomermix gemaakt, en daarmee is het een plaat die deze zomer heel veel te horen zal zijn.

Ook voor deze single tekent Wesly samen met zijn kompanen Raymond de Bruijn en Hans van Vondelen voor de tekst en muziek. Wesly Bronkhorst geeft op 4 oktober 2019 een avondvullend concert in AFAS Live met als titel “TROTS”. Het is een nieuw hoogtepunt in de carrière van de zanger.

 

 

 

Jannes – Wel Of Niet

 

 

De nieuwe single van Jannes is uit! Een mooi moment om ‘Wel Of Niet’ voor te stellen op zijn 46e verjaardag. Gefeliciteerd! Het is de tweede single van zijn nieuwe album “Liever Bij Jou” die op 5 juli aanstaande zal verschijnen. Het is iedere keer weer een uitdaging om iets vernieuwends te produceren, maar ook deze keer is het Jannes gelukt. Zo hoor je in “Wel Of Niet” een heuse gitaarsound.

 

 

 

Susan & Freek – Blauwe Dag (Teaser)

 

 

Na het grote succes voor de voormalige Hitzound Smash ‘Als Het Avond Is’, komen Susan & Freek op 28 juni met nieuwe muziek! Op Twitter kondigt het duo het nummer ‘Blauwe Dag’ zo aan: “Zijn jullie klaar voor nieuwe muziek? Aanstaande vrijdag is het eindelijk zover, dan brengen we onze nieuwe single ‘Blauwe Dag’ uit. Héél veel zin in en zó benieuwd wat jullie er van vinden! 🙌💙”

 

 

 

Andre van Duin breekt op 24 juni `64 door in Nieuwe Oogst (Flashback)

 

 

Op 24 juni 1964 breekt Andre Kyvon door in Nederland. Je kent hem beter als Andre van Duin. Hij neemt deel aan het programma Nieuwe Oogst van de AVRO. Het is een succesvol TV programma, waarin jong talent op zang- en muziekgebied de kans krijgt zijn voordeel te doen met in de jury: Bep Ogterop, Pim Jacobs, Karel Prior en Skip Voogd. Het viertal is vol lof over de 17-jarige Rotterdamse machine bankwerker, die met een bandrecorder op het toneel staat!

Andre doet een bandparodie, die bestaat uit een audio-montage van fragmenten van onder andere Wim Kan, Toon Hermans en ‘Surfin’ Bird’ van The Trashmen. Op 24 juli 1964 won hij de finale en kreeg een bokaal en een optreden in de televisieshow van Willy en Willeke Alberti: de Zaterdagavondshow. Hij brak definitief door als Van Duin.

Twee weken later, op 8 augustus 1964, vormde zijn bandparodie het voorprogramma van het legendarische optreden van de Rolling Stones in het Kurhaus. Hierop kreeg hij veel aanbiedingen. In 1965 kwam Van Duins eerste single uit bij Philips: ‘Hé! Hé!’ (Ik heet André), bekend van zijn optreden bij Willy en Willeke Alberti. Het is het begin van een indrukwekkende carrière als komiek, revueartiest, zanger, acteur, regisseur, presentator, tekstschrijver en programmamaker.

 

 

 

Jeffrey Heesen – Even Wachten

 

 

Het wachten was de moeite waard, met ‘Even Wachten’ heeft Jeffrey Heesen weer een hit te pakken. De uit het Brabantse Oss afkomstige zanger maakte vier jaar terug een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6 en scoorde intussen al een aantal hits. De nieuwe single heeft een dubbele A-Kant :’Even Wachten’ is gekoppeld aan ‘Zijn Het Je Ogen’, een ode aan Koos Alberts.

 

 

 

Kobus Engels – Jij Komt Er Nooit Meer In

 

 

Al jarenlang is Kobus Engels een veel gevraagde artiest op welk feestje of evenement dan ook in geheel Nederland. Op zich is dat al meer dan bijzonder, gelet op het aanbod van de vele Nederlandstalige artiesten in de entertainment business. Het is even stil geweest rondom zijn persoon. Maar,….niets zonder reden. Kobus heeft een Gestric-Bypass ondergaan tegen zijn zwaarlijvigheid en is inmiddels meer dan 45 kg afgevallen!

Daarnaast heeft hij een muzikale switch gemaakt naar het succesvolle producers en schrijvers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar, waarmee hij voor langere periode een weg uitgestippeld heeft waarmee de ‘nieuwe’ Kobus Nederland wil veroveren. De eerste single ‘Jij Komt Er Nooit Meer In’ is een echte binnenkomer.

 

 

 

Miss Montreal – Red Lemonade

 

 

‘Red Lemonade’ is de nieuwe single van Miss Montreal. Ditmaal geen duo, zoals eerder met Nielson of met Wulf. Met hem scoorde Sanne Hans eerder dit jaar een bescheiden hit met ‘Scared Of Love’. Of het beter zal gaan met ‘Red Lemonade’? Even wennen……. Miss Montreal toert deze maand nog door Nederland met haar “Fu-Fu-Fu-F♥ck it” Tour.

 

 

 

Glennis Grace viert 41e verjaardag

 

 

Hiep hiep hoera! Glennis Grace is jarig. Vandaag blaast de zangeres 41 kaarsjes uit. Daarom deelt de zangeres een cadeautje uit via haar Twitter en Facebook pagina: “HBD to me! Én om dat te vieren mag ik 2×2 Golden Circle tickets weggeven voor mijn Whitney Tribute concerten op 6 en 8 september in Rotterdam Ahoy. Het enige wat je moet doen is degene taggen met wie je wilt komen en dit bericht delen. Succes! “

Naar eigen zeggen ontdekte Grace de kracht van het zingen toen ze van haar moeder het singeltje ‘One Moment in Time’ van Whitney Houston kreeg en vervolgens net zo goed wilde worden als haar Amerikaanse voorbeeld. Dus toen Grace in 1994 meedeed aan de Soundmixshow, was het wel duidelijk wie ze ging imiteren. En ze won! Als zestienjarige sleepte Glennis hiermee een platencontract in de wacht en haar eerste single ‘I’m Gonna Be Strong’, dat een bescheiden hit werd.

Haar grootste hit maakte de Nederlandse zangeres in 2011 met haar cover van Volumia`s ‘Afscheid’. Het bereikte de 2e plaats in de Top 40 en werd bekroond met goud. Minder succesvol was haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. ‘My Impossible Dream’ bleek impossible, want Glennis struikelde al in de halve finale. Een internationale doorbraak in 2018 lag op de loer toen de zangeres deelnam aan America`s Got Talent en de finale bereikte.

 

 

 

Danny Froger – Wachten Op Jou

 

 

Met zijn nieuwe single ‘Wachten op jou”. Maakt Danny Froger goede sier in de iTunes Top 100. De clip voor het nummer nam de zoon van Rene Froger op in het mooie Brussel. Vorig jaar scoorde Danny een aardige zomer hit met ‘Bailar Conmigo’. Zijn nieuwste track is geproduceerd door Tom Peters. De clip voor ‘Wachten Op Jou’ check je hier.

 

 

 

Dwight Dissels – Dit Is De Dag

 

 

Dwight Dissels lanceert vandaag een heuse zomerse single! Het nummer heet ‘Dit Is De Dag’, dat hij samen schreef met Ruben Annink, Gerson Main en Glen Faria. En die Nederlandse rapper was ook verantwoordelijk voor de doorbraak van Davina Michelle’s ‘Duurt Te Lang’, één van de grootste hits van het afgelopen jaar. ‘Dit Is De Dag’ van de Zaanse gospelzanger volgt op “Courage’, de theme song die hij maakte voor Utopia 2.

 

 

 
NL Top 200

Latest Tweets

Spotify New Music
Translate »
Share This