Alesso ft. Liam Payne – Midnight

 

 

Vandaag dropt Liam Payne zijn nieuwe single ‘Midnight’! De voormalige One Direction zanger werkt voor deze lekkere track samen met Alesso. De video is zojuist in première gegaan. De release van Payne volgt op ‘Live Forever’ met Cheat Codes. ‘Midnight’ is deze week vers binnen in de nieuwste editie van de TIP 30. Later vandaag check je de nieuwste editie van de lijst!

 

 

 

Michael Calfan x Martin Solveig – No Lie (Teaser)

 

 

Michael Calfan en Martin Solveig bundelen hun krachten! Deze vrijdag komt hun gezamenlijke single uit, die ‘No Lie’ heet. Een Frans onderonsje, dus! DJ en producer Solveig brak in 2011 door het album SMAS met het album ‘Smash’. De eerste single daarvan was ‘Hello’, een samenwerking met de Canadese groep Dragonette. Dit werd een wereldwijde hit die in verschillende landen de eerste plaats bereikte, waaronder ook in Nederland. Na ‘Hello’ scoorde Martin Solveig nog een aantal hits, waaronder ‘Intoxicated’ uit 2015.

 

 

View this post on Instagram

« No Lie » this Friday @martinsolveig 👀

A post shared by Michael Calfan (@michaelcalfan) on

 

The Weeknd – Until I Bleed Out

 

 

The Weeknd lanceert vandaag de video van de track ‘Until I Bleed Out’. Net als de nummer 1 hit ‘Blinding Lights’ en In Your Eyes’ is ook deze track afkomstig van zijn vijfde langspeler ‘After hours’. Deze nieuwe track is bepaald niet de meest commerciële: ‘Until I Bleed Out’ is vooral zweverig en melancholisch. Hoe dat uitpakt check je hier.

 

 

 

Theophilus London ft. Miley Cyrus – Queen of the new generation’

 

 

Vrijdag wordt de nieuwe single verwacht van Miley Cyrus. Het nummer ‘Queen of the new generation’ wordt een samenwerking met Theophilus London. De rapper bevestigde het nieuws op zijn socials. De twee werkten al vanaf mei 2019 met tussenpozen aan de track. Op 10 april komt het nummer samen met het project “NY THEO” van Theophilus uit. Miley scoorde vorig jaar nog een bescheiden hit met ‘Don`t Call Me Angel’, een samenwerking met Ariana Grande en Lana del Rey.

 

 

 

Rolf Sanchez – Speeltuin

 

 

Elke maand maakt Rolf Sanchez voor QMusic een Nederlandse cover met een Spaans tintje. Vanwege de corona koos Sanchez ditmaal voor een andere aanpak: “Dit keer wilde ik iets speciaals doen.. en heb ik samen met Okke Punt het prachtig liedje “Speeltuin” van Marco Borsato en John Ewbank aangepast en Nederlands gehouden.. het staat nu ook op Spotify!” Rolf`s nieuwe versie check je hier én op de playlist Brand New.

 

 

 

Sam Smith & Demi Lovato – I`m Ready (Teaser)

 

 

Sam Smith en Demi Lovato bundelen hun krachten! Het is nog even geduld oefenen, maar op 17 april lanceert het tweetal de single ‘I’m Ready’. Er ging de afgelopen maand al geruchten rond dat Sam en Demi met iets bezig waren, zeker nadat Demi’s manager Scooter Braun een post had geretweet dat een gezamenlijke track zou uitkomen op 27 maart. Die datum is dus niet gehaald. ‘I`m Ready’ wordt voor Sam Smith de opvolger van ‘To Die For’, de single die deze week net uit de TOP 40 is gewipt.

 

 

 

Tiësto werkt met Becky Hill aan nieuwe single

 

 

Tiësto werkt aan nieuwe muziek! Daar heeft hij alle tijd van de wereld voor, als we zijn Instagram lezen, waar hij schrijft: “Finishing up so much great music during this lockdown… Being stuck at home won’t keep us from dancing 🕺🎉 ft. Becky Hill.” De release volgt op ‘Blue’, een samenwerking met Stevie Appleton. Voor Tiësto is 2019 één van zijn meest succesvolle jaren, met twee vette hits: ‘Ritual’(met Jonas Blue & Rita Ora) en ‘’God Is A Dancer’ met Mabel. De teaser van zijn (nog titelloze) track check je hier.

 

 

 

Elisah – Vanaf vandaag

 

 

De dochter van de vorige week overleden zangeres Liesbeth List, brengt haar moeder een muzikaal eerbetoon. Dat doet Elisah Baijens met het persoonlijke ‘Vanaf vandaag’, dat ze vlak na het overlijden van Liesbeth zong. In een persbericht zegt Elisah het lied te willen delen “met allen voor wie List iets heeft betekend. Mijn moeder is uitgebreid herdacht op televisie, in kranten, op de radio. Haar vele fans hebben ook via sociale media liefdevolle berichten over haar geschreven”, vervolgt de dochter van List.

“We hebben, gezien de huidige omstandigheden, afscheid van haar moeten nemen zonder een uitvaart die haar zo was gegund, die bij haar zou hebben gepast, bij wie ze was, de Liesbeth List die zovelen heeft geraakt als chansonnière.” Het lied ‘Vanaf vandaag’ is origineel van Maarten Peters en Belinda Meuldijk en werd uitgebracht door Rob de Nijs in 2004.

 

 

 

Stef Classens & Ayoub- Bij Elkaar

 

 

Stef Classens en Ayoub bundelen hun krachten en brengen de single ‘Bij Elkaar’ uit. De twee voormalige finalisten uit The Voice of Holland laten weten: “Dit is een boodschap voor iedereen die het moeilijk heeft in deze tijd. Het komt allemaal goed. De tijd die brengt ons ‘Bij Elkaar’. Classens staat op dit moment genoteerd inde TIP 30 met ‘Carried Away’. De single ‘Bij Elkaar’ is vanaf vandaag ook te vinden op o.a. Spotify en de playlist Brand New! Deze is voor iedereen ❤.

 

 

 

Jason Mraz – Look for the good (Teaser)

 

 

Nieuwe muziek is onderweg van Jason Mraz. Op 17 april lanceert de Amerikaanse zanger zijn nieuwe single ‘Look for the good’. Mraz tekende nog niet zo lang terug een nieuwe platendeal bij het label BMG. De eerste van de drie platen wordt ‘Look for the good’, dat zo tegen de zomer zal verschijnen. De titelsong wordt daarmee het eerste voorproefje. Jason heeft grote plannen voor dit heftige jaar: “(to) bring positive vibes to these extraordinary times.”

 

 

 
NL Top 200

Latest Tweets

Spotify New Music
Translate »
Share This