5 Seconds Of Summer – Teeth (Teaser)

 

 

Nog een primeur op deze zaterdag! Volgende week dropt de Australische boyband 5 Seconds Of Summer de opvolger voor hun hit ‘Easier’. Calum, Ashton, Michael en Luke droppen op 21 augustus hun nieuwe single ‘Teeth’. Vorig jaar scoorden de Aussies hun grootste hit tot dusver met ‘Youngblood’. Dat hun aankomende single next week genoteerd staat in de TIP 30, mag duidelijk zijn!

 

 

 

Ava Max – Torn (Teaser)

 

 

Na de hit “Sweet But Psycho” en de opvolger ‘So Am I’ komt Ava Max aanstaande maandag met nieuwe muziek! De 25-jarige zangeres van Albanese origine (net als Dua Lipa) lanceert haar nieuwe single ‘Torn’. Eerder dit jaar ontving zij in Nederland twee keer platina voor ‘Sweet But Psycho’, dat de eerste plaats bereikte in de Top 40 van QMusic.

 

 

 

Samm Henshaw – The World Is Mine

 

 

De nieuwste single van rijzende ster Samm Henshaw is geproduceerd door het songwriter- en producer duo Pop & Oak, dat in het verleden al verschillende awards in de wacht sleepte. Ze werkten eerder samen met grote namen als Miguel, Ariana Grande, Kehlani en Rihanna. Met ‘The World Is Mine’ hoopt Samm door te breken.

 

 

 

Ed Struijlaart – What I Like About You (Teaser)

 

 

“Hoe VET! Mijn nieuwe single ‘What I Like About You’ he. Ik gister afgemixt en is zojuist al voor het eerst gedraaid op de radio! Bij NPO Radio2! Thx Wouter vd Goes en Frank van `t Hof!” Zo kondigt Ed Struijaart zijn nieuwe single ‘What I Like About You’ aan, dat volgende week wordt uitgebracht. Vorig jaar scoorde de singer-songwriter nog een Top Song voor het nummer ‘Guitar’.

 

 

 

Camila Cabello – Shameless (Teaser)

 

 

Camila Cabello werkt aan een nieuwe single! Het nummer lijkt de titel ‘Shameless’ mee te krijgen. De zangeres werd gespot bij opnames van de video. Volgens fans gaat het nummer over haar prille relatie met Shawn Mendes, met wie ze momenteel wereldwijd een grote zomerhit heeft met ‘Señorita’. Naar verwachting is het nummer de eerste voorbode van haar tweede album, dat voor dit najaar staat gepland. De release van de clip zal waarschijnlijk samenvallen met de MTV Video Music Awards uitreiking op 26 augustus.

 

 

 

Mika – Tiny Love (Teaser)

 

 

Mika dropt de teaser van zijn aankomende single. Het nummer heet ‘Tiny Love’. Daarmee hoopt de Libanees-Britse zanger de weg terug te vinden naar de hitlijsten. Mika staat qua successen toch alweer een tijdje droog. Hij brak in 2007 wereldwijd door met hits van zijn album ‘Life in Cartoon Motion’. In Nederland scoorde hij met ‘Relax, Take It Easy’ een nummer 1-hit. De videoteaser voor ‘Tiny Love’ check je hier.

 

 

 

Adam Halliday – Trippin

 

 

Adam Halliday is een nieuwe naam! Vandaag gaat zijn debuutsingle ‘Trippin’ in première. Ervaring in de platenindustrie had hij al wel, want hij schreef eerder al voor andere artiesten. “I’ve spent the majority of my time in the industry writing and pitching songs for other people and ‘Trippin’ is very much my own,” aldus Adam. “With this whole project, I wanted to make it as true to myself as possible. I’m fortunate to work with some great musicians and when my boys Nicky Quinn and JB sent the beat over, I knew it was gonna go. This specific record kinda wrote itself. It was all written and recorded in probably an hour and became the thesis statement for the whole project.”

 

 

 

Roxeanne Hazes – Mama was een klootzak (teaser)

 

 

Roxeanne Hazes brengt op vrijdag 16 augustus een nieuwe single uit, met de prikkelende titel ‘Mama Was Een Klootzak’. Ze schreef het nummer samen met Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig. Het is een ode aan het moederschap en een liefdesverklaring aan haar zoontje Fender.“’Mama Was Een Klootzak’ gaat over hoe er iemand in je leven kan komen die iets bij je teweegbrengt, waardoor je niet meer het negatieve, destructieve, egoïstische gedrag van daarvoor hebt”, aldus Roxeanne.

“In dit geval gaat het liedje over mijn zoontje Fender. Maar het is geen zoetsappige lofzang op het moederschap. In bredere zin gaat het over wat ware liefde met je kan doen en hoe het je een beter mens kan maken.” Volgende week wordt de videoclip voor het liedje geschoten; daarin speelt actrice Ricky Koole de hoofdrol. De nieuwe single volgt op ‘Bonnie & Clyde’.

 

 

 

Liam Payne ft. A Boogie wit da Hoodie – Stack It Up (Teaser)

 

 

Liam Payne en A Boogie Wit Da Hoodie bundelen hun krachten! De zanger, die grote successen kende als lid van One Direction, brengt binnenkort met de rapper de single ‘Stack It Up’ uit. Het nummer is geschreven door Steve Mac en …… Ed Sheeran! Liam deelde de afgelopen maand nog een naaktfoto op social media, nadat hij voor modefotograaf Mert Alaş uit de kleren ging. “For You’ met Rita Ora was één van zijn laatste hits.

 

 

 

Taylor Swift – Lover (Teaser)

 

 

“Lover’ gaat de nieuwe single worden voor Taylor Swift. Het is de titelsong van haar aankomende 7e album, waarvan ‘Me!” met Brendon Urie (Panic at the Disco) en ‘You Need To Calm Down’ grote hits zijn geworden. De nieuwe plaat telt maar liefst 18 tracks en komt op 23 augustus uit. ‘Lover’ verschijnt aanstaande vrijdag 16 augustus, wanneer Swift de Icon Award in ontvangst mag nemen tijdens de Fox Teen Choice Awards.

 

 

 
NL Top 200

Latest Tweets

Spotify New Music
Translate »
Share This