Ilse DeLange – Gravel & Dust (Teaser)

 

 

“New music coming soon”, zo kondigt Ilse deLange haar nieuwe single “Gravel & Dust” aan, die aanstaande vrijdag op 28 juni gaat uitkomen. Meer goed nieuws voor de fans van de 42-jarige zangeres: a.s. vrijdag staat Ilse voor de 6e keer op Concert At Sea, op de Brouwersdam in Zeeland. ,,Een prachtige locatie, bij elke artiest doet zich het wow-effect voor,’’ aldus Ilse tegenover het AD. Bezoekers van het Festival gaan er voor het eerst live haar nieuwe single “Gravel & Dust” horen. Onder anderen ook Live, Nielson, Davina Michelle, Golden Earring en Guus Meeuwis zijn van de partij op het feestje van de Zeeuwse band Bløf.

 

 

 

Miki – Celébrate (teaser)

 

 

Op 28 juni gaat de nieuwe single in première van Miki. Het nummer heet ‘Celébrate’. De Spaanse hartenbreker deed eerder dit jaar mee aan het Eurovisie Songfestival. Dat had hij te danken aan het winnen van de Spaanse talentenjacht Operación Triunfo. Het vrolijke “La Venda”, een combinatie van een Catalaanse rumba vermengd met een vleugje ska, kwam niet verder dan een 22e plaats.

 

 

 

Adam Lambert – Comin In Hot

 

 

Adam Lambert kondigt zijn nieuwe single aan. Lang hoef je gelukkig niet te wachten, want: morgen gaat het nummer ‘Comin In Hot’ in première. Het is de tweede release van zijn album ‘Velvet’. “It’s an album that’s very timeless in my opinion,” aldus de 37-jarige zanger. “Sonically it references a lot of the music I heard in the house growing up: it’s retro. There are a lot of ’70s and ’80s choices in there and it lives in a world that is a fusion of new and old — it definitely has a vintage edge to it.”

 

 

 

Ed Sheeran ft. Khalid – Beautiful People (Teaser)

 

 

Aanstaande vrijdag, 28 juni, komt alweer de volgende single uit van Ed Sheeran. Het gaat om het nummer ‘Beautiful People’, een samenwerking met Khalid. Net als ‘I Don`t Care’ en ‘Cross Me’ staat ook de nieuwe single op zijn aankomende album ‘No.6’, een plaat met alleen maar collabs: “Ik ben een groot fan van alle artiesten waarmee ik heb samengewerkt en heb veel plezier beleefd aan het maken van deze plaat”, aldus Sheeran.

 

 

 

Ellie Goulding ft. Juice WRLD – Hate Me (Teaser)

 

 

Het moet gezegd: de single ‘Sixteen’ was niet echt het gedroomde succes voor Ellie Goulding. Haar nostalgische terugblik naar vroeger, toen ze zelf 16 was, werd onlangs maar een bescheiden Top 40 hit. Wie weet gaat het beter met de volgende? Aanstaande donderdag wordt haar nieuwe single ‘Hate Me’ verwacht met rapper Juice WRLD.

 

 

 

Susan & Freek – Blauwe Dag (Teaser)

 

 

Na het grote succes voor de voormalige Hitzound Smash ‘Als Het Avond Is’, komen Susan & Freek op 28 juni met nieuwe muziek! Op Twitter kondigt het duo het nummer ‘Blauwe Dag’ zo aan: “Zijn jullie klaar voor nieuwe muziek? Aanstaande vrijdag is het eindelijk zover, dan brengen we onze nieuwe single ‘Blauwe Dag’ uit. Héél veel zin in en zó benieuwd wat jullie er van vinden! 🙌💙”

 

 

 

Shawn Mendes & Camilla Cabello – Señorita (Teaser)

 

 

Shawn Mendes komt met een nieuwe single! De track heet ‘Señorita’ en wordt een samenwerking met Camilla Cabello. Het is niet voor het eerst dat de Canadese hunk samenwerkt met Camilla, want de twee deden het eerder op ‘I Know What You Did Last Summer’. Mendes staat op dit moment genoteerd in de QMusic Top 40 met ‘If I Can`t Have You’. Vrijdag komt de nieuwe track uit.

 

 

 

Shawn Mendes en Camilla Cabello werken aan nieuwe single

 

 

Shawn Mendes komt met een nieuwe single! Hoe het nummer heet, is nog niet bekend, maar: het wordt een samenwerking met Camilla Cabello. Het is niet voor het eerst dat de Canadese hunk samenwerkt met Camilla, want de twee deden het eerder op ‘I Know What You Did Last Summer’. Mendes staat op dit moment genoteerd in de QMusic Top 40 met ‘If I Can`t Have You’.

 

 

 

Sam Smith – How Do You Sleep (teaser)

 

 

Sam Smith werkt aan nieuwe muziek! Op 19 juli wordt zijn aanstaande single ‘How Do You Sleep’ verwacht. Aan het nummer schreven Max Martin, Ilya en Savan Kotecha mee. De release volgt op de Top 40 hit “Dancing With A Stranger” met Normani. Sam kwam eerder dit jaar in het nieuws met zijn opzienbarende bekentenis dat hij een geslachtsoperatie overwoog.

 

 

 

Mark Ronson ft. King Princess – Pieces Of Us

 

 

De final countdown is begonnen voor de lancering van Mark Ronson’s album ‘Late Night Feelings’. Aanstaande vrijdag is de plaat beschikbaar. Vandaag gaat de single ‘Pieces Of Us’ van Ronson in première. De retro 80`s track is een samenwerking met King Princess. Van het aankomende 13 songs tellende album was “Nothing Breaks Like a Heart” met Miley Cyrus de grootste hit. ‘Pieces Of Us’ staat intussen vers op de playlist Brand New.

 

 

 
NL Top 200

Latest Tweets

Spotify New Music
Translate »
Share This