• Twitter
  • Facebook

Voor deze Songfestival tip voor de Eurovision Top 40 gaan we niet zover terug in de tijd. In 2021 nam The Roop deel namens Litouwen met ‘Discoteque’ in Rotterdam. De band won een jaar eerder ook de Litouwse voorronde voor het Eurovisiesongfestival. Toen met het lied ‘On Fire’. Maar in 2020 werd het Eurovisie Songfestival geannuleerd vanwege de coronapandemie. Maar ook in 2021 wist The Roop de nationale finale te winnen, ditmaal met ’Discoteque’. The Roop ontving in de grote finale 220 punten en eindigde als 8e in de competitie, het beste resultaat van Litouwen sinds 2006.

Dragon FM en Hitzound organiseren dit jaar een Eurovisie Top 40. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Breng hier jouw stem uit op je favoriete Eurovisie nummers aller tijden. Dit mogen winnende acts zijn, maar ook acts die in de halve finale van het Songfestival bleven steken.

Zend jouw top 3 tot 30 april naar : airplay@hotmail.nl of plaats jouw top 3 op onze Facebook pagina, onder een dagelijks voorgestelde tip van het Eurovisie Songfestival. Je kunt ook bij Dragon FM ( www.dragonfm.nl ) stemmen op de website.  Je kunt 1x stemmen!

 
Translate »
Share This