De 18-jarige Nick Nicolai is de winnaar geworden van Holland`s Got Talent. Hij imponeerde Nederland met zijn uitvoering van IT`S A MAN`S MAN`S WORLD , origineel van James Brown . Nick werd vroeger veel gepest op school en de schoolkids vertelden hem dat hij niks kon. Nu is de gepeste jongen ineens een ster en staan vrienden voor hem in de rij. Het kan verkeren. Nick is al bijna zijn hele leven gepest. Andere kinderen vonden hem ‘anders’. Nick vertelt: ,,Mijn klasgenoten zeiden dat ik helemaal niks waard was, dat ik niks kon. Ze noemden me ‘dikke’.” Nick verhuisde vanwege de pesterijen tweemaal van school en vanwege klagende buren moest Nick ook verhuizen met het hele gezin. Bij Nick is enkele jaren geleden PDD-NOS vastgesteld en hoewel een vervelende diagnose, verbeterde de situatie: ,,Ineens was er wel hulp van instanties en konden we een goede school voor Nick uitzoeken.” Waarom Nick Nicolai mee deed aan de talenten show? Nick: ,,Mijn doel was om één keer op televisie te komen en te laten zien wat ik kan. Dat is gelukt. Ik doe gewoon mijn ding en zenuwachtig ben ik niet”. Nick wint behalve de eerste prijs ook 25.000 euro. Zijn wens is, om een soulalbum op te nemen in Amerika. Daar gaat de winst bij Holland`s Got Talent en deze geldprijs zeker bij helpen!

 
Translate »
Share This