2017 heeft iets groots voor Tino Martin in petto! De Haagse zanger geeft namelijk op zaterdag 10 juni een concert in het Ziggo Dome. Het wordt de grootste show in zijn carrière. Eerder dit jaar gaf Tino Martin al een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall. Naar aanleiding van dit optreden is er nu een nieuw album uit. Tino kreeg uit handen van Daniël Dekker het eerste exemplaar van zijn plaat “Live in de HMH”. Op single verschijnt het nummer LATER ALS IK GROTER BEN (LIVE). Tino: ‘Als klein mannetje stond ik te zingen in de strandtent van mijn oom en tante en dacht ik altijd: later als ik groter ben wil ik een heel groot concert geven. Deze droom gaat nu voor mij uitkomen. Er zullen uiteraard een aantal gastoptredens plaatsvinden, maar daar ga ik nu nog niets over zeggen’.

 

 

 
Translate »
Share This