• Twitter
  • Facebook

Credits: Sony, AgentsAfterAll, Lobke de Boer

Suzan & Freek hebben hun nieuwe album ‘Iemand Van Vroeger’ uitgebracht. Op het elf nummers tellende album staan naast veel nieuwe liedjes ook de singels Honderd Keer, Kwijt, Slapeloosheid, Nooit Meer Regen en Vas-y (Ga Maar) met Claude. Ook hun nieuwste singel staat er op: ‘De helft van mij’, dat deze week verkozen is tot Powerplaat op JEY. In de Spotify Top 200 debuteert deze track vandaag als hoogste.

De titel ‘Iemand Van Vroeger’ is op meerdere manieren uit te leggen. Suzan en Freek: “De tijd vliegt als je plezier hebt – en dat hebben we. We zijn inmiddels écht de helft van onze levens samen. We zijn elkaars ‘iemand van vroeger’. Maar het gaat zeker niet alleen over onze relatie. Opeens zijn we op een leeftijd gekomen dat je op een reünie van de basisschool staat, om je heen kijkt en denkt: groep acht was toch niet al echt achttien jaar geleden?!” En hoewel er veel veranderd is, is gelukkig veel ook hetzelfde gebleven, constateert het duo. “Bij je ouders op de bank ploffen, slingeren tussen de witte strepen op het fietspad. Er blijft zoveel van vroeger in je systeem zitten, en dat is maar goed ook!”

Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober staan Suzan & Freek als onderdeel van The Streamers in het Gelredome in Arnhem. Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 november staan ze in totaal vier keer met hun eigen show in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam en op zaterdag 18 november geven ze een show in het Sportpaleis in Antwerpen.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This