• Twitter
  • Facebook

Credits: Sony Music

Terwijl Eefje de Visser nog in de top tien van de Hitzound 40 genoteerd staat met ‘Vlammen’,  is er nu de nieuwe singel ‘Uit het oog’. Het is de derde singel van haar nieuwe plaat ‘Heimwee’. De hypnotische alternatieve pop van Eefje onderzoekt steeds wat mensen drijft, verdeelt en samenbrengt. Na het succes van ‘Bitterzoet’ trok ze zich terug in de studio om exclusief te werken aan songs die ze schreef tijdens haar tour, maar ook tijdens de pandemie, haar zwangerschap, en de eerste periode van het moederschap. Met deze singel presenteert ze zich als haar meest authentieke zelf; een compromisloze songschrijver, eigen in het vertalen van haar binnenwereld naar persoonlijke, tijdloze liedjes, en donkere, dromerige producties.

Over haar nieuwe singel zegt Eefje: “Voor mij is ‘Uit het oog’ een song over verdwaald zijn in een constructie van denkbeelden, over vervreemd raken van de buitenwereld. Over elkaar kwijt zijn, maar vooral ook terug willen vinden. Het beschrijft een zoektocht van de binnenwereld naar de buitenwereld en van donker naar licht. Ik hoop dat jullie het mooi vinden!”

Op donderdag 4 juli staat Eefje de Visser op Rock Werchter. In datzelfde weekend treedt ze ook op op Down The Rabbit Hole. In oktober start ook haar club tour.

Copyright © 2024, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This