Volgende week starten The Knockouts bij The Voice. In een voorproefje is te zien dat coach Anouk niet op haar vertrouwde plekje zit. Dit is het gevolg van de ruzie tussen haar en Lil Kleine. De rapper schold haar achter de schermen stijf en …. dat is vreemd: hij blijft volgende week als coach zitten op zijn pluche!? De coach die wordt uitgescholden ontbreekt.

Anouk over de commotie tussen haar en Lil Kleine: “Mijn god, wat een sensatie. Dat ik word uitgemaakt voor kankerhoer en dat ik de vinkentering kan krijgen is allemaal niet zo schokkend en belangrijk. I’ve been called worse zeg maar.” De aanvaring vond plaats na de battle van drie rappers met coach Ali B.

Het is een slechte zaak, dat RTL4 er voor kiest dader, Lil Kleine, na dit voorval laat zitten als jurylid, terwijl de coach die is uitgescholden er volgende week niet zit. De omroep had het voor Anouk horen op te nemen en een statement te maken naar de rapper. Zeker: zo zal RTL4 het volgende week niet brengen. Er is een geoliede smoes van de makers van The Voice, om duidelijk te maken waarom Miss Montreal en Marco Borsato coach Anouk (en Ali B) vervangen: het programma bestaat 10 jaar en dus laten we twee oude coaches tijdelijk terugkeren. Maar RTL4 maakt een slechte beurt om de scheldende Jorik, de coach die intussen uitgekotst wordt door de kijkers, te laten zitten.

Anouk zal over twee weken terugkeren bij de live shows, maar hoe dat afloopt? Ali B laat zich voor het eerst hierover uit: Lil’ Kleine en Anouk hebben elkaar sinds The Battles niet meer gezien, zo onthult de coach. “Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen. Ik weet het echt niet.” Volgende week nog geen confrontatie: RTL 4 heeft bedacht om dan Ali B en Anouk samen te brengen met gast coaches Angela Groothuizen en Ronnie Flex.

 

 

https://www.instagram.com/p/B7i9lEAHxUv/

 
Translate »
Share This