Hij is een trotse patatbakker, maar Natascha, zijn baas en een vriendin, zou wel eens snel haar collega kwijt kunnen raken! De 19-jarige Lyall Silié uit Zwijndrecht liet binnen 15 seconden alle stoelen draaien voor zijn uitvoering van “Lay Me Down”, een nummer van Sam Smith. Dat niemand nog van hem gehoord heeft, kan kloppen. Tot dusver zong Lyall alleen binnen de muren van de kerk. Vanaf zijn 5e!

Daarnaast studeert hij international business management. ,,Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet zeggen. Behalve dat ik het hele liedje kippenvel had,’’ aldus Waylon. De kersverse vader merkte verder nog op op dat zowel Lil’ Kleine, Ali B als hijzelf waarschijnlijk ‘voor lul’ waren gedraaid. Want Waylon zag hoe Lyall naar Anouk had gekeken. Zij hield haar commentaar dan ook kort. ,,Ja, kom gewoon bij mij’’, zei ze. ,,Dat zou ik doen.’’ Dat was dan ook genoeg. ,,Anouks eerlijkheid is echt waar ik van houd’’, zei Lyall.

 

 

 
Translate »
Share This