• Twitter
  • Facebook
Credits: Nick Fancher, Warner Music

Muse heeft het langverwachte album ‘Will Of The People’ uitgebracht. De tracklist bestaat uit tien nummers die allemaal door de band zelf zijn geproduceerd. Eerder kwamen al de singles ‘Won’t Stand Down’, ‘Will Of The People’ en ‘Kill Or Be Killed’ uit. Op zondag 23 oktober speelt de band in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré als onderdeel van hun intieme theater tour. De nummers op het album weerspiegelen de veelzijdigheid van de Britse band.

Zo is ‘Liberation’ een glam rock track terwijl er in ‘Verona’ een nostalgische elektronische sound te horen is. De tracklist wordt aangevuld met de piano ballad ‘Ghosts (How Can I Move On)’, het energieke ‘Euphoria’ en als dynamische afsluiter ‘We Are Fucking Fucked’.

Naast de release van het album, heeft de GRAMMY en Brit Award winnende band ook de video uitgebracht voor het nummer ‘You Make Me Feel Like It’s Halloween’. De track is voor deze uitgeroepen tot KINKXL op KINK. De clip, gemaakt door regisseur Tom Teller, bevat vele knipogen naar klassieke horror films als The Shining, Friday The 13th, Scream, IT en Carrie.

 
Translate »
Share This