Hoppa! Weer een nieuwe track van Martin Garrix! De komende week dropt de DJ en producer elke dag een nieuwe track! Na WIEE (met Mesto) en SUN IS NEVER GOING DOWN (met Dawn Golden) dropt hij nu de track SPOTLESS, waarvoor hij samenwerkte met collega Jay Hardway. In januari liet Martin het nummer al horen tijdens het Ultra Music Festival in Miami. Garrix meldt: ‘De release van deze zeven tracks is mijn manier van dank voor de aanhoudende steun van mijn fans. Ik kan het niet genoeg benadrukken, dat ik dit alles aan hen te danken heb. Ik hoop dat jullie van iedere track kunnen genieten de komende zeven dagen”. Alle nummers hoor je in zijn set tijdens het Amsterdam Dance Event. Op 21 oktober geeft hij solo een show en op zaterdag geeft hij een show speciaal voor fans die te jong zijn om naar de clubs en festivals te gaan waar Garrix normaal draait.

 

 
Translate »
Share This