• Twitter
  • Facebook

Credits: Sony Music, Lobke de Boer

Bijna tien jaar na hun afscheid is KANE terug met nieuwe muziek. De band van Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen tekende onlangs bij Sony Music en heeft zojuist de singel ‘What Are You Waiting For?’ uitgebracht. Volgend jaar geeft KANE twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Gisteravond ging in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam de exclusieve Videoland-documentaire KANE: A Story Recorded in première. In deze vierdelige serie blikt de band terug op het internationale succes van KANE. De Haagse rockband kondigde in 2014, na een carrière van vijftien jaar, hun afscheid aan. Gisteravond maakte KANE in Tuschinski bekend dat ze terug zijn, met concerten, een platencontract én nieuwe muziek. De singel ‘What Are You Waiting For?’ is vanaf vandaag te beluisteren, bijvoorbeeld op de playlist Brand New van Hitzound.

Dinand Woesthoff: “We doen het omdat we het willen en mogen, muziek uit passie, muziek omdat het is waar we het meest gelukkig van worden. Dat herkennen we bij Sony in 2023. Passie, enthousiasme, ervaring in de liefde voor muziek. Dus was het een makkelijke keuze voor ons, waarbij vandaag de dag aanbreekt waarop we samen KANE’s eerste nieuwe singel uitbrengen in bijna 12 jaar. Let’s go @teamsony: What are You waiting for?”

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This