Morgen komt de nieuwe single en video ENGELTJE uit van JeBroer. Kunnen de dominees en ouders in Hardinxveld-Giessendam en Vriezenveen opgelucht ademhalen nu de titel zoveel liever klinkt dan “Kind Van De Duivel”? De rapper: ,,Nee man, absoluut niet. Maar ik denk wel dat Engeltje iets acceptabeler is voor veel mensen. Het is ietsje liever. Er gaat in elk geval deze keer geen kind dood in de videoclip. Ik heb juist een kinderkoor. Gemakkelijk ging dat niet, koren belden me een voor een af. Toen heb ik een berichtje op Facebook geplaatst en dat was binnen een uur 330.000 keer bekeken. Er kwamen 1.200 aanmeldingen op binnen.’’ De ENGELTJE video is op voorhand spraakmakend. JeBroer: “Daarin is een gelovige moeder te zien die mij hersenspoelt met haar ideeën, waarna mijn hoofd uit elkaar knalt. Wel heftig.’’ De hardcore track check je hier.

 

 

 
Translate »
Share This