Is een carrière voor Dennis van Aarssen een kansloze missie? Het zou zo maar kunnen, helaas. De 24-jarige winnaar van The Voice is namelijk niet van plan zijn huidige baan als projectmanager op te geven. Daarmee zal een flitsende carrière als zanger heel moeilijk worden. Dennis werkt nu anderhalf jaar bij zijn nieuwe baas.

“Een superleuke baan waar ik ook echt gelukkig in ben. En ik wil het werk ook nog wel blijven doen, maar dan op een lager pitje.” Hij hoopt toch door te kunnen zetten: “Door het Voice-avontuur en het feit dat Waylon zijn vertrouwen in mij heeft uitgesproken, wil ik wel echt alles op alles zetten.” Dennis vreest voorlopig weinig privè tijd te hebben. Zijn vriendin weet er alles van. “Ze heeft de afgelopen weken natuurlijk al gemerkt dat ik veel van huis was. Dat wordt de komende tijd alleen maar meer”, aldus Van Aarssen.

“Daar moet goed over worden gepraat. Ik heb nu al het verzoek gekregen om een Kerst-cd te maken. Ik kan me zo voorstellen dat ik dan ook de familiediners aan mij voorbij moet laten gaan,” aldus Dennis tegenover Nu.nl. Van Aarssen had beter van te voren goed kunnen nadenken over eventuele consequenties van deelname aan de talentenshow. Winnen kan namelijk en betekent niets meer of minder dan investeren in het maken van nieuwe muziek en het bereiken van je fans door middel van concerten. Met het winnen van The Voice sleept Van Aarssen het platencontract, 50.000 euro en een videoclip opname binnen in Zuid-Afrika. Met ‘Modern World’ scoort hij intussen bij de beste 10 verkochte iTunes hits.

 

 

 
Translate »
Share This