• Twitter
  • Facebook

Huub van der Lubbe brengt deze week eerste singel uit sinds De Dijk! Aanstaande woensdag 22 november de singel ‘De Onmogelijke Droom’ uit. Het lied staat centraal in de musical De man van La Mancha, waar hij binnenkort de hoofdrol in speelt. Huub van der Lubbe zegt er zelf het volgende over: “Ik wilde onderzoeken of er nog meer was dan De Dijk en toen kwam de musical De man van La Mancha op mijn pad. Toen ik zestien was heb ik de musical zelf gezien en dat heeft veel indruk op mij gemaakt.

Hij vervolgt: ‘De Onmogelijke Droom’ gaat over de moed om te vechten voor wat rechtvaardig is, lief te hebben met oprechtheid en nooit op te geven, zelfs niet als het doel onbereikbaar lijkt.”

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

Credits: AgentsAfterAll

 
Translate »
Share This