Een gechanteerde Nikkie Tutorials onthult vandaag: ‘Ik ben transgender’. De wereldberoemde You-Tube ster bevestigd het nieuws in haar nieuwste video. De aanleiding is triest: de visagiste is gechanteerd. Nikkie Tutorials (Nikkie de Jager) had niet verwacht haar verhaal ooit naar buiten te hoeven brengen. Er zijn echter mensen die dreigden haar verhaal naar de pers te lekken. Om deze walgelijke actie voor te zijn, komt Nikkie Tutorials nu zelf met een verklaring.

“Het is 2020 en ik wil het jaar beginnen met de waarheid. Toen ik jonger was, ben ik in het verkeerde lichaam geboren. Het betekent dat ik transgender ben. Het is eng om dit te filmen, maar het voelt zo bevrijdend”. In haar verklaring steekt ze haar middelvinger op naar de mensen die haar chanteerden.

“Sinds mijn geboorte denk ik al dat ik een meisje ben. Ik kon maar niet begrijpen waarom ik een broek aan moest.” Ze begon op haar veertiende met het slikken van hormonen. Op haar negentiende was haar transformatie achter de rug. De boodschap van de You-Tuber is duidelijk: “We moeten elkaar accepteren, respecteren maar vooral naar elkaar luisteren en elkaar begrijpen”. De Jager heeft miljoenen volgers en werkt samen met beroemdheden als Kim Kardashian, Lady Gaga en Katy Perry. Ook was ze vorig jaar te zien als kandidaat in het tv-programma Wie is de Mol?

 

 

 
Translate »
Share This