Met haar nieuwe single ‘Extraordinary Being‘ begeeft Emeli Sandé zich op het superheldenvlak. Niet persoonlijk natuurlijk, hoewel ze met haar stem wat ons betreft ook over speciale krachten beschikt. Maar wel als leverancier van een liedje aan de superheldenfilm X-Men: Dark Phoenix, die op 5 juni uitkomt.

“Extraordinary Being is about exposing the lie that we are ordinary. We are extraordinary. It is about reminding people of their innate greatness which exists in everyone. The extraordinary is not just for some people, it is for all of us. I hope the lyrics will help those lacking in confidence to be reminded of their super powers.”

Ze had het nummer al geschreven toen ze werd gevraagd om na te denken over een liedje voor de film. Bij het zien van de film was voor haar meteen duidelijk dat de tekst van het nummer perfect aansloot bij de ontwikkeling die de hoofdfiguur in de film doormaakt.  ‘Extraordinary Being’ is de meest recente single van haar aankomende album ‘Real Life’, dat op 21 juni uitkomt.

 

 

 
Translate »
Share This