Blasterjaxx – Children Of Today

 

Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt opnieuw een track uit van het in juli te verschijnen album ‘Perspective’. Voor het nummer ‘Children Of Today’ zijn ze een wel heel bijzondere samenwerking aangegaan, namelijk met het zoontje van een bevriende songwriter.

Volgens Thom en Idir zit er veel emotie in de nieuwe single: “Wat de tweede single van Blasterjaxx’s aanstaande album zo bijzonder maakt; is dat de tekst ‘we are the Children of Today’ ook daadwerkelijk is gezongen door een tienjarige jongen uit Zweden.” Met deze single neemt Blasterjaxx nog een stap in de richting van de melodieuze progressive house muziek. Een aanstekelijke melodie met een duidelijke boodschap maken hun nieuwe single absoluut tot een verbluffend resultaat. “We are the Children of Today”.

 

 

 

Kygo ft. Rita Ora – Carry On

 

Vandaag lanceert Kygo zijn nieuwe single ‘Carry On’ met niemand minder dan Rita Ora. Het nummer ‘Carry On’, dat vandaag debuteert op #30 in de Tipparade, is afkomstig van de soundtrack voor de film Detective Pikachu. Rita Ora kondigde de release zo aan op Facebook: “Here’s a sneak peek of ⚡CARRY ON⚡ Kygo. So awesome to have met you properly and share the main stage with you at coachella last year to now having the new movie soundtrack to POKÉMON Detective Pikachu!! Were the only song on the whole score!!’ Gaat de alarmbel rinkelen bij QMusic?     #playlist: Brand New

 

 

 

Marshmello – Rooftops

 

Marshmello heeft er duidelijk zin in! Vandaag lanceert de DJ en producer de video voor ‘Roof Tops’, afkomstig van zijn laatste plaat ‘Joytime II’. De clip ‘is a reminder to always appreciate your family for who they are’, aldus Marshmello, die op dit moment in de Top 40 van Hizound scoort met ‘Here With Me’, een samenwerking met The Chvrches.

 

 

 

Armin van Buuren & Garibay – Phone Down

 

Na de top track ‘Don`t Give Up On Me’, die morgen zijn opmars in de Tipparade voortzet, dropt Armin van Buuren zijn nieuwste single ‘Phone Down’. Voor deze potentiële zomerhit dook van Buuren de studio in met Garibay. De nieuwe track verschijnt morgen!

 

 

 

John Dahlbäck – Foundation

 

John Dahlbäck dropt de video voor zijn nieuwe progressive house single ‘Foundation’. De Zweedse DJ komt uit een muzikale familie. Geïnspireerd door zijn neef Jesper begint John op zijn 15de elektronische muziek te produceren. Dahlbäck produceert veel muziek. Ook brengt hij regelmatig remixes van bekende artiesten uit. Vooral bij onze zuiderburen is hij populair. Zo werden ‘Blink’ en ‘Pyramid’ hits.

 

 

 

Lost Frequencies verkoopt Melkweg uit en kondigt extra show aan

 

Eerder dit jaar kondigde Felix De Laet van Lost Frequencies al een nieuwe livetour aan en dit najaar zal de Belgische dancemuziekgigant ook in Nederland op het podium schitteren. Zijn show in de Melkweg te Amsterdam op vrijdag 1 november, die gepaard gaat met een volledige live-setup, is inmiddels al lang en breed uitverkocht, maar daar blijft het niet bij.

Op diezelfde dag, drie en een half uur na de start van zijn eerste show, zal Lost Frequencies nogmaals zijn fans verblijden met een extra Late Night Show. De kaartverkoop voor deze tweede show, die net als de eerste show ook een live-setup betreft, start morgenochtend (woensdag 17 april) om 10 uur.

 

 

 

KSHMR & Yves V ft. Krewella – No Regrets

 

KSHMR is back! Samen met de Belgische hot shot Yves V is er nu de nieuwe single ‘No Regrets’. De track, met vocals van krewella, is uitgebracht op KSHMR’s eigen Dharma label. Over de video voor ‘No Regrets’ zegt KSHMR: “The idea for the video was inspired by a friend of mine with a wheelchair disability who loved wrestling. Being constantly reminded you’re different is a heavy weight to bear, not only physically but mentally and spiritually. And yet they still push forward and dream, often more courageously than most.”

 

 

 

Armin van Buuren vs Shapov – La Résistance De L’Amour

 

Met ‘Don`t Give Up On Me’ stevent Armin van Buuren richting Top 40, maar intussen staat de volgende release al in de startblokken. ‘La Résistance De L’Amour’ heet de nieuwste dance track, waarvoor de DJ samenwerkt met Shapov. Dat is na ‘The Last Dancer’ en ‘Our Origin’ voor de derde maal.

Armin van Buuren: “Shapov and I obviously hit it off in the studio and I really think it shows. When I played ‘La Résistance De L’Amour’ at ASOT 900 Utrecht and ASOT Ultra recently, the crowd went nuts. I’m really proud of all three records we made together and honestly think each track is a perfect combination of our sounds.”

 

 

 

Europa ft. Madison Beer – All Day And Night

 

Onder de naam Europa vormen Jax Jones en Martin Solveig hun gezamenlijke project. De eerste single van de twee DJ`s en producers is uit en heet ‘All Day And Night’, waarvoor ze de hulp inriepen van de Amerikaanse zangeres Madison Beer. “To have Madison on our first track is great. She has an undeniable truth in her vocal that we both really like and since launching her career she’s become an influential voice of her generation,” zegt Fransman Solveig over de samenwerking.

 

 

 

Avicii ft. Aloe Blacc – SOS

 

Vandaag gaat de nieuwe single in première van Avicii, de top DJ die vorig jaar op 20 april op tragische wijze overleed. Ben jij ook zo benieuwd naar ‘SOS’? Behalve deze nieuwe track komt er ook nog een album aan. Tim Bergling had de plaat al bijna afgerond. In overleg tussen de platenmaatschappij Universal Music en familie komt het album alsnog uit.

‘Anki, Tim’s mother, and I decided that Tim’s music should be released to his fans and to people who want to listen to it. We don’t want it to be locked in,” zegt Klas Bergling, de vader van de overleden DJ en producer. Het platenlabel kreeg toestemming om het album ‘TIM’ af te maken. De volledige opbrengst van de plaat gaat naar de Tim Bergling Foundation.

Deze stichting helpt mensen, die kampen met psychische problemen en zelfmoordgedachten. De familie van Avicii heeft deze stichting opgezet. Het eresaluut aan Tim komt op 6 juni uit en wordt voorafgegaan vandaag door de single ‘SOS’ met Aloe Blacc. Deze zanger was ook te horen op Avicii’s monsterhit ‘Wake Me Up’.    #Playlist: Brand New

 

 
NL Top 200

Latest Tweets

Spotify New Music
Translate »
Share This