Lucas & Steve ft. Conor Byrne – What We Know

Credits: Spinnin Records

Het DJ-en producersduo Lucas & Steve brengt vandaag de nieuwe track ‘What we Know’ (feat. Conor Byrne) uit op het label Spinnin’ Records. Een knaller van een track met een diepere volwassen sound. De krachtige vocals van de Ierse zanger Conor Byrne maken de song af. ‘What we Know’ (feat. Conor Byrne) is vanaf vandaag overal te beluisteren.

Ze zijn erg trots op de release, die ze vanuit Azië uitbrengen, waar ze op dit moment op tour zijn. Lucas & Steve: “Jaa, we kijken er al erg lang naar uit om What We Know aan iedereen te laten horen! Het is weer net even een andere sound en geeft een andere vibe dan onze laatste song; een meer volwassen en diepere track. We zijn enorm benieuwd wat onze fans ervan vinden en kunnen niet wachten om samen los te gaan”.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Alok, The Chainsmokers & Mae Stephens – Jungle

Ze hebben nog maar net het nummer ‘Summertime friends’ uitgebracht, maar The Chainsmokers hebben intussen alweer een nieuwe singel uit: ‘Jungle’. Op deze dance track werken ze samen met Alok en de 20-jarige Britse TikTok ster Mae Stephens. Voor de Braziliaanse DJ Alok is 2023 een heel succesvolle, want dit jaar scoorde hij o.a. ook met ‘Car keys’, een singel met Ayla. Alle kans dat ‘Jungle’ een hit gaat worden, want het nummer is deze week Alarmschijf op Q-Music en is vandaag gemaakt op Radio 538 met 97%.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Martin Garrix & LLoyiso – Real love

Credits: Sony Music

It’s ‘Real love’ tussen Martin Garrix & LLoyiso.  Voor zijn nieuwe track ‘Real Love’ heeft Martin Garrix samengewerkt met de Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Lloyiso. Nadat de dj Lloyiso’s covers online ontdekte en onder de indruk raakte van zijn stem, nodigde hij Lloyiso uit in de studio in New York. Daar ontstond de nieuwe singel ‘Real Love’. Martin Garrix: “It took quite some time for us to finally meet in person, but we clicked instantly, both on a personal and creative level. Our studio sessions have been amazing, and I’m super excited to share the first outcome of those sessions with everyone.” Garrix sleept deze week de Dance Smash van 538 binnen met ‘Real love’.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Zara Larsson & David Guetta – On My Love

Credits: Sony Music

David Guetta en Zara Larsson hebben vandaag samen de singel ‘On My Love’ uitgebracht. Het is de tweede samenwerking tussen de Franse #1-DJ en producer en de Zweedse popzangeres: in 2016 maakten ze samen de officiële UEFA EURO-singel ‘This One’s For You’. Het nieuwe nummer ‘On My Love’ gaat over dierbare relaties, vertelt Zara: “Whether that’s a platonic relationship, something with a family member, a lover, a friendship or whatever it is – we all need someone that just brings you pure joy, because that’s what life is all about.”

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Bennett is Hitzound Smash met ‘Vois sur ton chemin’

Credits : Warner Music

De nieuwe Hitzound Smash is bekend!  Deze gaat naar een Franstalig jongenskoor met een DJ/ producer uit Duitsland! Dankzij Tiktok  is de Techno Mix van ‘Vois sur ton chemin’ van DJ BENNETT trending topic. Het nummer komt uit de muziekfilm ‘The Children of Monsieur Mathieu’ (2004) en werd al snel populair. De film gaat over een werkloze componist die in een internaat een koor opricht voor lastige jongens, waardoor ze even kunnen ontsnappen aan het gedisciplineerde en gewelddadige leven van alledag.  BENNETT uit Koblenz kwam op het idee om van dit nummer een techno clubtrack te maken, waarbij de koorzang overeind blijft. ‘Vois sur ton chemin’ is deze week ook Aandachtstrekker van Corné Wolfs.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved

 

Purple Disco Machine – Something on my mind

Credits : Sony Music

Purple Disco Machine, Nothing But Thieves en Duke Dumont hebben hun krachten gebundeld voor de singel ‘Something On My Mind’. De samenwerking tussen de Duitse DJ/producer, de Britse band en de Britse producer levert een track op die klinkt als elektronische indiepop met synths, een electronic bassline en de herkenbare NBT-sound. Dit najaar tourt Purple Disco Machine over de wereld. Op 21 oktober speelt hij op het Amsterdam Music Festival tijdens ADE. Nothing But Thieves geeft op 23 en 24 februari 2024 twee shows in een uitverkochte Ziggo Dome. ‘Met ‘Something on my mind’ slepen ze samen de Grandslam (Slam!) en Powerplaat (JEY) binnen.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

BENNETT – Vois sur ton chemin (Techno Mix)

Credits: Spinnin’ Records

Morgen vers te verwachten in de TIP 40 van Hitzound is een Franstalig jongenskoor met een DJ/ producer uit het Duitse Koblenz! Dankzij Tiktok  wordt de Techno Mix voor ‘Vois sur ton chemin’ van DJ BENNETT trending topic. Het nummer komt uit de muziekfilm ‘The Children of Monsieur Mathieu’ (2004) en werd al snel populair. De film gaat over een werkloze componist die in een internaat een koor opricht voor lastige jongens, waardoor ze even kunnen ontsnappen aan het gedisciplineerde en gewelddadige leven van alledag.  BENNETT uit Koblenz kwam op het idee om van dit nummer een clubtrack te maken, waarbij de koorzang min of meer overeind blijft.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved

 

Lost Frequencies, Tom Gregory – Dive 

Credits: Sony

De nieuwe singel van Lost Frequencies heet ‘Dive’. De Belgische DJ en producer nam de track op met de Britse singer-songwriter Tom Gregory. Deze week sleept ‘Dive’ trouwens de Topschijf binnen bij de Belgische zender Q-Music. Lost Frequencies (Felix De Laet) over ‘Dive’: “Hope you are ready to dive into my new single with Tom Gregory! I tried to bring you the perfect blend of a piano-powered house beat with a powerful performance on Tom’s vocals. No better way to start the new season!”  Lost Frequencies bereikt op Spotify maandelijks bijna 25 miljoen luisteraars. Zijn singel ‘Where Are You Now’ met Calum Scott uit 2021 is meer dan 1,6 miljard keer gestreamd. Begin dit jaar werd de track genomineerd voor een BRIT Award voor Best International Song.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Kenya Grace – Strangers

Credits: Warner Music

Vandaag vers toegevoegd op de playlist Brand New is Kenya Grace. Haar nieuwe singel, met een flinke dosis drum ’n bass, heet ‘Strangers’. Kenya is een Britse singer-songwriter uit Londen, die al eerder tracks uitbracht zoals ‘Talk’ en ‘Meteor’. Nog niet zo lang terug tekende Grace een contact bij het dance label Major Recordings, dat ondergebracht is bij Warner Records. De tekst van ‘Strangers’ beschrijft een terugkerend patroon van relaties, waarbij elke nieuwe partner het gedrag en de acties van de vorige lijkt te weerspiegelen. Het lijkt wel een déjà vu . . . . . .

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

La Fuente – Lights Out (Formula 1 Dutch Grand Prix Song)

Credits: Richard-Broekhuijzen

Vers toegevoegd op onze playlist Brand New op Spotify is de nieuwe singel van La Fuente. Het nummer heet ‘Lights out’ en is de officiële track van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Samen met Andre Rieu en het Johan Strauss Orkest zweepte de Nederlandse DJ het uitzinnige publiek op voorafgaand aan de Grote Prijs van Nederland, die gewonnen werd door – hoe kan het ook anders – Max Verstappen. ‘Lights out’ is mede geschreven en geproduceerd door Bart Possemis en werd uitgeroepen tot Official Song Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023. Deze week sleept La Fuente er de 538 Dance Smash mee binnen.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 
Latest Tweets

NL Top 200

Google ad
Translate »
Share This