DubVision x Afrojack – Back To Life

 

 

DubVision en Afrojack bundelen hun krachten voor de nieuwe single ‘Back To Life’. Deze house track is nou echt wat je noemt een celebration of life! De broers Victor en Stephan Leicher werken niet voor het eerst samen met Afrojack. Eerder al brachten ze het nummer ‘New Memories’ uit via Wall Recordings, het label van Afrojack. Dubvision leverde ook verschillende remixen af voor tracks van Afrojack.

 

 

 

Lost Frequencies – Sun Is Shining

 

 

Lost Frequencies komt met een nieuwe cross-ver masterpiece! Voor zijn nieuwe single ‘Sun Is Shining’ was JJ Grey & Mofro’s ‘The Sun Is Shining Down’ de inspiratiebron. De Belgische DJ en producer. scoorde internationaal grote hits met nummers als ‘Are you with me’ (2014), ‘Reality’ (2015), ‘Beautiful life’ (2016), ‘Crazy’ (2017) en Melody’’ (2018).

 

 

 

Lucas & Steve – Why Can’t You See (video)

 

 

Lucas & Steve lanceren de video voor hun nieuwe single ‘Why Can’t You See’. De plaat laat zich het best omschrijven als een echte festival hit met een stevige beat en een waanzinnig hands-in-the-air refrein. Het bekende dj-duo heeft de single voor het eerst aan een uitzinnig publiek laten horen tijdens afgelopen Tomorrowland.

“We hebben deze single enkele weken voor Tomorrowland geproduceerd. Ons doel was om een exclusieve plaat te maken dat zou aansluiten op het typische festival gevoel waarbij het publiek extra hard uit hun dak kon gaan. Dat is met Why Can’t You See ook echt gelukt”, aldus Lucas & Steve.

 

 

 

Martin Garrix & Bonn pakken Hitzound Smash met ‘Home’

 

 

Na het gigantische succes van ‘High on Life’ en No Sleep hebben Martin Garrix en de Zweedse vocalist Bonn de handen nog een keer in elkaar geslagen. De vrienden slash collega’s hebben inmiddels een heel eigen muziekgeluid ontwikkeld, wat op hun nieuwe single Home duidelijk te horen is. Geïnspireerd door rockinvloeden is het een edgy, energieke track geworden. Garrix: “Bonn en ik hebben samen aan heel veel nieuwe muziek gewerkt. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. De vibe die wij in de studio hebben, is heel speciaal en ik ben gek op zijn stem. Ik heb Home al getest tijdens mijn laatste shows en ik ben superblij met de reacties die ik van het publiek heb gekregen.” Deze week Hitzound Smash!

 

 

 

Lucas & Steve droppen Why Can’t You See

 

 

Lucas & Steve lanceren vandaag hun nieuwe single ‘Why Can’t You See’. De plaat laat zich het best omschrijven als een echte festival hit met een stevige beat en een waanzinnig hands-in-the-air refrein. Het bekende dj-duo heeft de single voor het eerst aan een uitzinnig publiek laten horen tijdens afgelopen Tomorrowland.

“We hebben deze single enkele weken voor Tomorrowland geproduceerd. Ons doel was om een exclusieve plaat te maken dat zou aansluiten op het typische festival gevoel waarbij het publiek extra hard uit hun dak kon gaan. Dat is met Why Can’t You See ook echt gelukt”, aldus Lucas & Steve.

Lucas & Steve staan deze zomer weer op alle grote festivals, van Tomorrowland tot het aankomende Mysteryland. Ondertussen bestormden de jongens dit jaar ook nog de hitlijsten. In maart bracht het duo samen met Armin van Buuren ‘Don’t Give Up On Me’ uit, wat vrijwel direct een grote hit werd. Onlangs kwamen ze met de succesvolle track Long Way Home. ‘Why Can’t You See’ is vanaf nu verkrijgbaar en check je vers op de playlist Brand New.

 

 

 

Martin Garrix ft. Bonn – Home (Teaser)

 

Na het gigantische succes van ‘High on Life’ en No Sleep hebben Martin Garrix en de Zweedse vocalist Bonn de handen nog een keer in elkaar geslagen. De vrienden slash collega’s hebben inmiddels een heel eigen muziekgeluid ontwikkeld, wat op hun nieuwe single Home duidelijk te horen is. Geïnspireerd door rockinvloeden is het een edgy, energieke track geworden. Garrix: “Bonn en ik hebben samen aan heel veel nieuwe muziek gewerkt. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. De vibe die wij in de studio hebben, is heel speciaal en ik ben gek op zijn stem. Ik heb Home al getest tijdens mijn laatste shows en ik ben superblij met de reacties die ik van het publiek heb gekregen.”

 

 

Quintino – Make Believe

 

 

Vorig jaar scoorde deze DJ en producer nog een bescheiden Top 40 hit met ‘Slow Down’, maar misschien gaat het beter met deze big room track. Quintino dropt de video voor zijn nieuwe single ‘Make Believe’. Afgelopen jaar stond hij nog op #25 in de DJ Mag Top 100 lijst van beste DJ`s ter wereld. Quintino brak door in 2008 met “Rap Das Armas” met Cidinho & Doca. Met Sandro Silva scoorde hij een nummer 1 hit in de Top 40 met “Epic”.

 

 

 

CamelPhat, Jake Bugg – Be Someone (Vertical Video)

 

 

De vertical video van Camelphat is uit! Voor ’Be Someone’ zocht het met een Grammy genomineerde DJ en producers duo de samenwerking op met Jake Bugg. Een bijzondere samenwerking, want Bugg istoch vooral een gitaar virtuoos. Camelphat brak door in 2017 met hun track ‘Cola’, waarvoor ze met goud werden bekroond in Engeland én een Grammy nominatie in de wacht sleepten. Ook ‘Panic Room’ ft. Au/Ra is één van hun succesvolste tracks.

 

 

 

Armin van Buuren – Stickup

 

 

Met ‘Something Real’ en ‘Hoe Het Danst’ staat Armin van Buuren stevig genoteerd in Hitzound`s TOP 40. De DJ, die vijfmaal de beste van de wereld was, viert zijn jubileum van 1500 releases met zijn nieuwste banger, ‘Stickup’. De track ging in première tijdens A State Of Trance 900 in Utrecht. Op 17 en 18 oktober is Armin trouwens ook één van de DJ`s die op het podium zal staan als Tomorrowland zijn 15-jarig jubileum viert in de Ziggo Dome. O.a. ook Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto, Steve Aoki en Afrojack komen naar het spektakel.

 

 

 

Duke Dumont ft. Zak Abel – The Power

 

 

‘The Power’ is de nieuwe toffe single van DJ en producer Duke Dumont. Voor de club track riep hij de hulp in van Zak Abel. Dumont brak door in Nederlands met de Britse #1 singles ‘Need U (100%)’ en ‘I Got U’. Ook ‘Ocean Drive’ werd een vette hit de Brit. Behalve samenwerkingen met Jax Jones en Gorgon City, schreef en produceerde Duke ook voor bijvoorbeeld Katy Perry & Nicki Minaj.

 

 

 
NL Top 200

Latest Tweets

Spotify New Music
Translate »
Share This