Sam Feldt – Post Malone (ft. RANI)

 

 

Van zijn ‘Magnets’ EP gooit Sam Feldt vandaag de video online voor ‘Post Malone’. Van de EP ken je o.a. al het nummer ‘One Day’, een samenwerking met Yves V en ROZES. Ook op zijn nieuwste track werkt Sammy Renders uit Boxtel samen. Ditmaal met RANI. Sam brak in 2015 door met een cover uit van “Show Me Love” van Robin S. uit 1993. De plaat behaalde de vierde plaats in de Engelse hitparade en de 21ste in de Nederlandse Top 40. Een jaar later werd “Summer On You” met Lucas & Steve bekroond met de platinastatus in Nederland.

 

 

 

Sigala, Becky Hill – Wish You Well (video)

 

 

Zojuist dropt Sigala de clip van zijn nieuwe single. De Britse DJ en producer riep voor deze zomerse track de hulp in van Becky Hill. Zij werkte eerder al eens samen met ondermeer MK, Watermät en Oliver Heldens. Sigala brak in 2015 door met zijn nummer “Easy Love”. Deze track bevatte samples van het nummer ABC van The Jackson 5. De verse clip van Sigala en Hill check je hier.

 

 

 

Sander van Doorn x Firebeatz – Blowback

 

 

Minder dan twee weken verwijderd van een release van het alter-ego Purple Haze van Sander van Doorn, komt de DJ met een gloednieuwe track. Het nummer ‘Blowback’ is een samenwerking met Firebeatz. De twee Dutchies werkten in 2014 al eens eerder samen voor de single ‘Guitar Track’. De nieuwe single ‘Blowback’ is nu uit via Doorn Records.

 

 

 

Avicii – Heaven (Tribute Video)

 

 

Vandaag verschijnt de tribute video voor Avicii`s ‘Heaven’, het nummer dat de Zweedse DJ ooit opnam met Coldplay`s Chris Martin. In 2016 was de uiteindelijke versie, die nu in de Top 40 staat, al af. De clip is een collectie van smartphone opnames van Levan Tsikurishvili, die vanaf 2013 samenwerkte met Avicii, tot aan zijn dood. Levan over de video:

“I have been working with Tim since about 2013. During these years, we made 8 music videos, 3 concert movies and 2 documentaries together. In 2016, right after his last show, Tim, Tim’s childhood friend Awat, and I spent 19 beautiful days in Madagascar, Île Sainte-Marie. We spoke about everything, laughed, played monopoly, hung out with lemurs, and explored the entire island together. Now, two-and-a-half years later, I returned to the island to remember Tim, to honor his legacy, and to recreate the memories that will stay with us forever.
This video is a collection of Tsikurisvili’s smartphone videos plus some parts of unused material from the documentary Avicii: True Stories and newly shot footage. He also created additioanl 3D animations in order to recreate images illustrating private moments for which there was not video”

 

 

 

Tiësto dropt clip voor ‘Ritual’ ft. Jonas Blue & Rita Ora

 

 

Zojuist gaat de video van Tiësto`s nieuwe banger in première. ‘Ritual’, waar ook Jonas Blue aan meewerkt, doet het intussen uitstekend in de Top 40 van QMusic. Deze week stijgt de dance track met superstip naar nummer 19 en een top 10 hit is alleen maar een kwestie van tijd. Vorig jaar scoorde Tiësto met ‘Jackie Chan’ nog één van zijn grootste internationale hits tot nu toe.

 

 

 

Gryffin, Aloe Blacc – Hurt People

 

 

Gryffin dropt zijn nieuwste track ‘Hurt People’. Deze Amerikaanse DJ en producer is vooral bekend van zijn remixes voor Tove Lo‘s ‘Talking Body’, Maroon 5`s ‘Animals’ en Years & Years‘ ‘Desire’. Voor ‘Hurt People’ riep Gryffin de hulp in van Aloe Blacc, die momenteel in de QMusic Top 40 scoort met Avicii`s ‘S.O.S.’.

 

 

 

MK – Body 2 Body

 

 

DJ, producer en Area10-labelbaas MK dropt de video voor zijn nieuwe single ‘Body 2 Body’. De clip is geregisseerd door Tash Tung, die eerder met Meduza werkte. Intussen staat de teller voor Marc Kinchen`s single (MK) op ruim 1,5 miljoen maal Spotify streams. ‘Body 2 Body’ volgt op ‘Back & Forth’, dat bijna de top 10 bereikte van de Britse charts.

 

 

 

Rita Ora dropt video teaser voor ‘Ritual’

 

 

Vrijdag gaat de video van Tiësto`s nieuwe banger in première. Als voorproefje gooit Rita Ora zojuist de teaser van de clip op haar socials. ‘Ritual’, waar ook Jonas Blue aan meewerkt, doet het intussen uitstekend in de Top 40 van QMusic. Deze week stijgt de dance track met superstip naar nummer 19. Vorig jaar scoorde Tiësto met ‘Jackie Chan’ nog één van zijn grootste internationale hits tot nu toe.

 

 

https://www.instagram.com/p/By29RbqFHsP/

 

Alesso ft. TINI – Sad Song

 

 

De nieuwe single van Alesso is zojuist voorzien van een video. ‘Sad Song’ is kort maar krachtig. Het nummer, dat een blend is van dance en pop, duurt zo`n 2 minuten en 30 secondes. Voor de track riep de Zweedse DJ en producer de hulp in van TINI. Zij is een upcoming Latin pop ster van 22 jaar en al razend populair in Spaanstalige landen. Alesso scoorde in 2014 zijn grootste hit met Tove Lo. “Heroes”(We Could Be) bereikte de top tien van de Top 40.

 

 

 

Alok & Quintino – Party Never Ends

 

 

Alok en Quintino hebben de video voor hun dance track ‘Party Never Ends’ uitgebracht via Spinnin ‘Records. In de clip met broeierige bassline en donkere vocals check je een clip met ‘family from hell’, die een heel nieuwe dimensie geven aan het woord ‘party’. De Braziliaanse DJ en producer werkte eerder o.a. al samen met The Vamps, Timmy Trumpet, Felix Jaehn en Steve Aoki.

 

 

 
NL Top 200

Latest Tweets

Spotify New Music
Translate »
Share This