Deze week verschijnt dan eindelijk  “I Do” van Douwe Bob op single. Het stemmige duet met Jacqueline Govaert is afkomstig van zijn vierde album “The Shape I’m In”. De zanger noemt het een “break-up plaat”. Over de nieuwe single “I Do” schrijft Douwe Bob: “Heb ik huilend achter de piano geschreven. Het was de eerste keer dat ik de tranen zo op het schrijfblok heb zien vallen. Dat ik mijn emoties zo puur op papier kreeg, werkte heel motiverend toen.” De singer-songwriter is volgend jaar één van de headlines op Concert At Sea op 29 juni 2019 en sluit op 9 maart zijn tour af in Paradiso.

‘Optreden is mijn lifeline, want ik heb die wisselwerking met het publiek echt nodig. Ik heb ook het gevoel dat ik het aan mezelf en aan mijn publiek verplicht ben om me verder te ontwikkelen, te vernieuwen. Daar zit ik nu middenin, ik ben er erg enthousiast over en tijdens deze tour gaan we dat samen vieren.’

 

 

 
Translate »
Share This