In een wereld waarin levens jachtig zijn, alles snel moet en mensen zich van elkaar afzonderen, brengt zangeres en liedjesschrijver DINA een krachtig tegengeluid: dat van de bezinning, verbinding en stilte. Haar warme stemgeluid sluit naadloos aan bij de weidse muzikale landschappen die ze creëert, met als basis world indie, West-Afrikaanse grooves en invloeden van Bliss, Jono McCleery en Aldous Harding.

DINA’s muziek is nu eens krachtig en groots, dan weer intiem en kwetsbaar. ‘Als ik zing voel ik me alsof ik op de top van een berg sta of alsof ik door een uitgestrekte woestijn loop,’ vertelt de zangeres. Het podium vindt zij de ideale plek voor verbinding. ‘Voor mij zijn shows magische momenten waarin alles samenkomt: er ontstaat balans tussen die gejaagdheid en ontspanning.’ Haar nieuwe single “What Do You Say” is nu uit!

 

 

 
Translate »
Share This