‘Het was echt een droom’, vertelt Davina Michelle, na haar concert zondag op het Haagse Malieveld, als voorprogramma van Pink. ‘Er hing de hele dag een donkere wolk boven m’n hoofd. Ik was zenuwachtig en kon niet eten, echt een drama. Ik dacht: dit doe ik nooit meer. Maar toen ik eenmaal op het podium stond heb ik er zo van genoten dat het het echt waard was.’ Dik vijftigduizend fans zagen dat het goed was.

Met ‘Skyward” en ‘Hoe Het Danst’ heeft Davina intussen twee vette hits in handen dit jaar en er daar voegt ze met ‘Better Now’ er nog één aan toe. Deze week is de track uitgeroepen tot Hitzound Smash. Vandaag gaat de video in première, waar Christina Curry een grote rol in heeft gekregen. Christina zegt daarover: ,,Zo gelukkig dat ik dit soort shit mag doen, met mijn prachtige vrouw. Dank voor het team dat mee heeft gewerkt aan de clip en Davina Michelle voor het zijn van een enorm getalenteerde bad-ass.’’

 

 

 
Translate »
Share This