Boris (f.k.a Bo Saris) keert terug met zijn nieuwe EP ‘Best of Me’. Na een moeilijk jaar waarin Boris zich moest bezig houden met het afwikkelen van zakelijke beslommeringen is het nu tijd voor een frisse start! Boris vertelt daar over : ‘Deze heftige periode in mijn leven zorgde ervoor dat ik nog meer connectie voelde tussen de muziek waarin ik in opgroeide en de hedendaagse soul. Ik kom uit de jaren ’80 maar door de emotionele fases waar ik door ben gegaan ben ik me enorm bewust geworden van de blues. Ik heb dit verwerkt in een sound die anders is dan mijn vorige albums, ik ben gegroeid tot wie ik nu ben. I am Boris!’ De singer-songwriter dropt zijn nieuwe single BEST OF ME. Het is het titelnummer van de EP. Inmiddels is het nummer uitgeroepen tot DJ Favorite van Gerard Ekdom op NPO Radio 2. Op 27 januari staat Boris in Paradiso. Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

 
Translate »
Share This