De muziekindustrie verandert continu, en om aan de top te blijven staan moet een artiest blijven innoveren. Zowel Armin van Buuren als Lucas & Steve weten precies wat daarvoor nodig is en dat blijkt uit hun nieuwe zomersingle: ‘Don’t Give Up On Me’. De plaat, die vandaag gelijktijdig met de music video is uitgekomen, is de allereerste samenwerking tussen Armin van Buuren en Lucas & Steve.

‘Don’t Give Up On Me’ is een zomersingle die het publiek direct aan het dansen krijgt. De aanstekelijke vocalen van Josh Cumbee, die eerder met Armin van Buuren werkte aan diens vorige zomerhit (‘Sunny Days’), lenen zich perfect voor de dansbare ritmes en zachte gitaartonen van ‘Don’t Give Up On Me’. Met deze combinatie laten Armin van Buuren en Lucas & Steve zien waarom zij aan de top van de scene staan.

Armin van Buuren:“Ik heb er zo van genoten om met deze jongens samen te werken. Ik kende Josh al van zijn geweldige bijdrage aan ‘Sunny Days’ en ik wilde altijd al een plaat maken met Lucas & Steve, simpelweg omdat het bijzonder getalenteerde gasten zijn. Ik heb een fantastische tijd gehad met hen in de studio en ik denk dat dit zeker te voelen is als je luistert naar ‘Don’t Give Up On Me’. Ik ben superblij met het resultaat.”  zDeze week de nieuwe Dance Smash op radio 538!

 

 

 
Translate »
Share This