We hebben de nieuwe single voor je van Iris Kroes. Het nummer heet GO FOR GOLD en is speciaal gemaakt voor alle Nederlandse sporters in Zuid Korea. Iris: “Tijdens mijn songwritingcamp in het huisje in the middle of nowhere tussen de bossen begin januari zijn er super toffe liedjes ontstaan, en dit is de 1e resultaat! Zoals jullie weten vind ik het te gek om songs te maken die dicht bij me staan en geïnspireerd zijn op mooie verhalen of gebeurtenissen. Zo was het eind 2017, dat topschaatster & vriendin Anice Das zich – totaal verrassend – plaatste voor de Olympische Spelen. WAUW. Met tranen in mijn ogen zat ik op de bank te kijken, dit was ZO bijzonder om te zien. Na al die jaren Anice te hebben gesupport was dit natuurlijk het ultieme hoogtepunt. We spraken elkaar na de race en ik voelde zoveel trots & bovenal een inspiratie voor velen. Ik mòest hier gewoon een song voor maken, over dit bijzondere gevoel en deze bijzondere prestatie.” GO FOR GOLD schreef Iris samen met Freek van der Heide, Jeroen Sjoers & Gerian Hulst.

 

 

 
Translate »
Share This