Universal Music is voor het eerst sinds zes jaar weer present op Noorderslag. Onder de naam Universal Music x Hooghoudt Noordermiddag zullen vijf artiesten, getekend bij het Universal label, optreden.

Thijs Mantel (vicepresident marketing) legt uit: “Er is geen speciale reden waarom we de showcases de afgelopen jaren niet hebben georganiseerd. De showcases die wij hielden in News Cafe verliepen op alle fronten altijd goed. Dit jaar kwam alles op het juiste moment bij elkaar. Universal heeft op Noorderslag vijf geweldige artiesten staan. Het was een logische stap om hen op een bijzondere manier tegelijk te presenteren.”

Op 19 januari zijn Douwe Bob, Rondé, Son Mieux en Nona live te zien en te horen in De Uurwerker. “Alle vijf artiesten zijn een goede afspiegeling van ons rooster. Een perfecte combinatie van bewezen talent en nieuwe sterren aan het firmament. De gezamenlijke deler is dat we in 2019 grote plannen met alle vijf hebben. Universal is overtuigd van het talent en de muziek van deze artiesten.”

 

 

 
Translate »
Share This