Het duo Lucas & Steve brengt vandaag hun langverwachte debuutalbum “Letters To Remember” uit op het label van Spinnin’ Records. Dit pop-dance album, bestaande uit zestien tracks, staat voor een nieuwe muzikaal hoogtepunt in hun tienjarige carrière. Letters To Remember is vanaf vandaag hier te beluisteren.

Het duo deed, voor de Corona periode, inspiratie op over de hele wereld. Van writings camps in Los Angeles tot aan Zweden en op tour door onder andere  (Zuid-) Amerika en Azië. Dat is terug te horen op het album. Door de wereldwijde inspiratie heeft het duo aan een nieuw geluid gewerkt. De nummers zijn nog steeds herkenbaar aan de ‘Lucas & Steve sound’ met catchy melodieën, maar nu in nog een volwassener, veelzijdiger en muzikaler jasje.

Lucas & Steve leggen uit: “We hebben de afgelopen jaren naar dit album toegewerkt en gewacht op het juiste moment om het uit te brengen. Dat moment is nu gekomen. Alle ervaring die we hebben opgedaan, is verwerkt in dit album. Van het schrijven tot aan het inspelen, melodieën bedenken tot aan produceren en zoveel meer. Elk nummer heeft zijn eigen verhaal en geluid. Wij zijn zelf volwassener geworden, en onze muziek is meegegroeid. Dat ga je terug horen”.

 
Translate »
Share This