Zojuist gooit JeBroer de video online voor zijn nieuwe hardcore single ENGELTJE. Kunnen de dominees en ouders in Hardinxveld-Giessendam en Vriezenveen opgelucht ademhalen? De rapper: ,,Nee man, absoluut niet. Maar ik denk wel dat Engeltje iets acceptabeler is voor veel mensen. Het is ietsje liever. Er gaat in elk geval deze keer geen kind dood in de videoclip. Ik heb juist een kinderkoor. Gemakkelijk ging dat niet, koren belden me een voor een af. Toen heb ik een berichtje op Facebook geplaatst en dat was binnen een uur 330.000 keer bekeken. Er kwamen 1.200 aanmeldingen op binnen.’’ De video lijkt op voorhand spraakmakend. JeBroer: “Daarin is een gelovige moeder te zien die mij hersenspoelt met haar ideeën, waarna mijn hoofd uit elkaar knalt. Wel heftig.’’ In de verse videoclip laat JeBroer zijn kant van het verhaal zien met daarin vooral de boodschap: “Geloof in jezelf”. Wij geloven er in elk geval niet in : gedateerde meuk.

 

 

 
Translate »
Share This