Vandaag viert Ilse De Lange haar 42e verjaardag. Van harte! Het zijn spannende tijden voor de Twentse, die op dit moment in Israël vertoeft met Duncan Laurence. Zij tipte haar Songfestival collega`s in Nederland om hem als mogelijke inzending naar het Eurovisie Songfestival te sturen met ‘Arcade’. Hoe dat heeft uitgepakt is nu al geschiedenis. Ilse coachte de zanger vier jaar geleden tijdens het tv-programma The Voice.

Ilse heeft zelf de nodige songfestivalervaring, want zij nam in 2014 deel met de Common Linnets en werd er 2e met ‘Calm After The Storm’. Die ervaring heeft ze bitterhard nodig, nu de ballengate is uitgebroken. Een nieuwe lichtbal werd zondag getest door Israëlische technici, die er tot dusver maar niet in slagen de Nederlandse staging perfect neer te zetten. Gelukkig laat Duncan zich niet gek maken.

Ilse, die al heel wat hits op haar naam heeft gebracht, zoals ‘So Incredible’, ‘Next To Me’ en de nummer 1 hit ‘Miracle’, komt later dit jaar met een nieuw album én bijbehorende theatertour, New Amsterdam.

 

 

 
Translate »
Share This