Dimitri Vegas en Like Mike zijn zaterdagavond op AMF, het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event (ADE) uitgeroepen tot de beste DJ`s ter wereld. De Belgische DJ`s verslaan daarmee Martin Garrix, die drie jaar achtereen de eerste prijs binnensleepte van het gerenommeerde Britse tijdschrift DJ Mag. Garrix eindigt dit jaar als tweede en David Guetta behaalde de 3e plaats.

Bij de beste 10 DJ`s ter wereld staan meer Nederlandse namen: Armin van Buuren (#4), Don Diablo (36), Tiësto (#8) en Afrojack (#9). De peiling vindt plaats sinds 1997. De DJ Mag’s Top 100 verkiezing startte in 1997, waarbij Carl Cox de eerste winnaar werd. Vorig jaar brachten wereldwijd 1,2 miljoen mensen hun stem uit.

Tijdens ADE maakte Martin Garrix bekend, dat hij de officiële soundtrack gaat maken voor het Europees Kampioenschap voetbal in 2020. De UEFA maakte daarnaast bekend, dat het nummer, een samenwerking met een zanger, in de lente van 2020 zal worden uitgebracht. Wie die zanger is, maakte de UEFA niet bekend, maar reken maar op een grote naam. Het nummer zal live worden gespeeld tijdens de openingsceremonie van het EK op 12 juni in Rome.

 

 

 
Translate »
Share This