Bizzey en Akwasi brengen protestsong ‘Geen Wedstrijd’ uit. Dit, na aanleiding van de moord van de zwarte Amerikaan George Floyd door een blanke agent, terwijl drie ‘collega-agenten’ toekijken. Het bracht en brengt een golf van reacties in Amerika en de rest van de wereld. ‘Ik ben geen lid van een politieke partij, ik ben gewoon mezelf en de mensen die mij al langer kennen weten dat ik daar ontzettend veel waarde aan hecht’, zegt Akwasi op Instagram. ‘Overal waar ik ben laat ik niets anders dan mijn ware aard en true colors zien. Met wie ik ook werk, waar ik ook ben, en wanneer dan ook. I am a proud black man.’ Met de single ‘Geen Wedstrijd’ roepen ze iedereen op te doneren en hun stem te laten horen om het gevecht tegen racisme aan te gaan.  Alle opbrengsten van dit project worden gedoneerd aan KOZP.

 
Translate »
Share This