• Twitter
  • Facebook

Credits: Froknroll

Froukje brengt als verassing voor haar fans het nummer ‘Tetris’ uit, samen met een live-video van dit nummer. Het nummer zat eerder al op een 7” vinyl als bonustrack in de ‘Noodzakelijk Verdriet’ collectorsbox. Nu is ‘Tetris’ ook beschikbaar via alle digitale kanalen als singel. Froukje wil hiermee haar fans bedanken voor het geweldige succes van haar debuutalbum ‘Noodzakelijk Verdriet’ dat ze in januari uitbracht. Het album werd in minder dan vier maanden al bekroond met een Gouden Award.

Froukje kreeg de gouden plaat voor ‘Noodzakelijk Verdriet’ overhandigd in de Paradiso door haar goede vriendin S10 tijdens de laatste show van haar volledig uitverkochte clubtour. Het album kwam eerder binnen op #1 in zowel de Nederlandse als de Belgische album charts. In beide landen staat de plaat na 17 weken nog steeds in de album top 100. In Nederland stond het debuutalbum zelfs 9 weken in de top 10, waarvan 3 weken op de #1 positie.

De komende tijd zit Froukje niet stil, er staat een drukke festivalzomer voor de deur. Met optredens op o.a. de mainstage van Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands. In het najaar staat ze drie keer in de AFAS Live in Amsterdam en met een show Lotto Arena in Antwerpen.  “Tetris’ is deze week nieuw in de TIP 40 van Hitzound.

Copyright © 2024, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This