Welke vrouw begrijpt Wesly Bronkhorst? Een intrigerende vraag… De Nederlandse zanger lanceert de video van zijn nieuwe single JE BEGRIJPT ME. De tekst van het nummer schreef de Bronkhorst samen met De Bruijn. Wesley meldt over alweer zijn derde hit dit jaar: ‘In dit nummer beschrijf ik precies hoe ik me op dit moment voel. Ik ben een gelukkig mens met de liefde van mijn dochter, mijn familie, mijn vrienden en natuurlijk mijn geweldige fans. En wie weet vier ik dit jaar wel de kerstdagen met de vrouw die mij begrijpt en waar ik inderdaad over zing in mijn nieuwe single’. De muziek van JE BEGRIJPT ME komt uit handen van Jean-Jaques Goldman, Yann Mac & Luc Leroy. Wesly Bronkhorst geeft op 15 mei 2017 zijn 15-jarig jubileumconcert in het Concertgebouw in Amsterdam! Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

 
Translate »
Share This