• Twitter
  • Facebook

Credits: ExcelsiorRecords

Danny Vera kondigt nieuwe muziek aan! “So cool!!! I’m a fan for many years, and now I get to work with the amazing Vaya Con Dios !!!!”, schrijft hij op Instagram. De nieuwe singel heet ‘No what if’s’, what hij samen met Vaya Con Dios presenteert op vrijdag 24 mei.  Deze Belgische band met de nu 70-jarige zangeres Dani Klein, maakte in het najaar van 2023 zijn comeback. Vaya Con Dios was een van de meest toonaangevende Belgische bands van de jaren 90 en 2000.

Ze hadden internationaal succes en verkochten miljoenen albums dankzij hits als “Nah Neh Nah”, “What’s a woman”, “Puerto Rico” en “Just a friend of mine”.   Dani Klein is het enige originele lid van Vaya Con Dios, die nog leeft. De zangeres werkt in de nieuwe samenstelling samen met gitarist Thierry Plas en bassist François Garny.

‘No wnat if’s’ is voor Vera de opvolger van ‘Shadow light’, dat in februari verscheen. Danny Vera staat op zaterdag 7 september 2024 in de Ziggo Dome samen met The Neon Orchestra onder leiding van Dominic Seldis.

Copyright © 2024, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This