De 26-jarige Jeangu MacRooy vertegenwoordigd Nederland in mei op het Eurovisie Songfestival. Naar nu blijkt, was Thomas Berge ook stevig in de race voor deelname. Deze week kreeg de zanger en zijn producer Edwin van Hoevelaak het bericht, dat ze waren afgevallen. Het bericht kwam vrijwel gelijktijdig met het bericht, dat Jeangu voor Nederland naar het Songfestival zal gaan.

“Met een aantal componisten hadden we een prachtig lied voor Thomas geschreven”, zegt Van Hoevelaak. De titel van het nummer is ‘Lost’, maar mag nog niet uitgebracht worden. “Eerst moet de winnende song bekend worden gemaakt, maar zodra het zover is gaan we zeker nog wel iets doen met de song van Thomas.”

Van Hoevelaak vervolgt: “Het is een popsong, vol power en energie. Thomas heeft zo’n powerstem en groot bereik dat het allemaal op zijn plek viel. Van de selectiecommissie hebben we te horen gekregen dat ze heel lang hebben nagedacht, dat ze het een geweldig nummer vinden, maar wat precies de reden is waarom ons lied is afgevallen weten we niet.”

 

 

 
Translate »
Share This