• Twitter
  • Facebook

The Kooks vieren het 15-jarig jubileum van hun debuutalbum ‘Inside In / Inside Out’ met een uitgebreide Europese tournee. Het afgelopen voorjaar zou de Britse band op het podium staan van AFAS Live, maar vanwege de corona moest dat optreden worden gecanceld. Niet getreurd: de mannen komen op 17 februari 2023 naar AFAS Live om het concert alsnog te geven. Hun debuut LP  uit 2006, met hits als ‘She Moves in Her Own Way’, ‘You Don’t Love Me’ en ‘Naive’, verkocht maar liefst vier maal platina.

Zanger en gitarist Luke Pritchard zegt over de komende tour: “Na deze lange winsterslaap konden we niet wachten om eindelijk een tournee in 2023 aan te kondigen en de 15e verjaardag van ons eerste album ‘Inside In / Inside Out’ te vieren. We wilden alle nummers van het album spelen, aangevuld met een aantal publieksfavorieten uit ons volledige oeuvre, als een bedankje aan onze fans voor alle liefde die het album levend hield, deed groeien en zelfs nieuwe oren liet vinden sinds we het in de jaren nul uitbrachten. We hebben zo veel zin om weer te gaan spelen en kunnen niet wachten op deze nostalgische trip. Koop je tickets en kom met ons feesten!”

Op 22 juli dropt The Kooks de nieuwe plaat ’10 Tracks to echo in the dark’ uit, met een nieuwe single: ‘Cold heart’. Check’m hier.

 
Translate »
Share This