Ringo Starr en Paul McCartney blazen The Beatles nieuw leven in! De twee enige nog levende voormalig leden van de Fab Four hebben het nummer ‘Grow Old With Me’ opgenomen. Hun oude maat John Lennon schreef het nummer voor zijn laatste album ‘Double Fantasy’, voordat hij in 1980 werd vermoord. Alsof het niet op kan: ook is Geroge Harrison in een stukje op het nummer te horen.

Ringo Starr kwam met het idee, het nummer op te nemen. Hij wist niet, dat er ergens in de stoffige archieven een demo van Lennon was van ‘Grow Old With Me’. Jack Douglas, de producer die Lennons laatste album ook produceerde, hielp de 78-jarige voormalig Beatle uit de droom.

Starr vroeg aan McCartney om mee te zingen en te spelen op het nummer. ,,Dus nu hoor je John op een bepaalde manier, mij hoor je en Paul hoor je. Het is geen publiciteitsstunt. Dit is wat ik echt wilde. En de gitaarakkoorden die Jack (de producer, red.) arrangeerde voor het nummer, als je heel goed luistert, hoor je een gedeelte van Here Comes The Sun van George Harrison. Op een bepaalde manier zijn we dus weer met zijn vieren bij elkaar.”

 

 
Translate »
Share This