• Twitter
  • Facebook
Credits: Sony Music

‘What would you do’ is de nieuwe single van Tate McRae, die op 27 mei haar debuutalbum ‘I used to think i could fly’ uitbrengt. Tate schreef het nummer onder meer met Charlie Puth, die het ook mede-produceerde. Aan Tates debuutalbum werkten nog meer succesvolle schrijvers en producers mee: onder anderen Greg Kurstin en Finneas drukten hun stempel op de plaat. Op i used to think i could fly staan ook de singles die Tate eerder uitbracht: feel like shit, she’s all i wanna be (meer dan 200 miljoen streams) en chaotic.”

Tate maakt volgende week ook haar debuut in de metaverse, met de i used to think i could fly Concert Experience in Roblox. Vanaf 17 mei kunnen fans daar exclusieve Tate-spellen spelen en digitale merch kopen. Op 20 mei geeft Tate in Roblox een virtueel concert, dat in het weekend daarna nog is terug te kijken.

De Canadese singer/songwriter/danseres met ruim 2 miljard streams en 700 miljoen views heeft net haar tour door de VS afgerond en tourt nu door Europa, UK en Australië. Vanaf september maakt ze als special guest ook haar opwachting in de Wonder: The World Tour van Shawn Mendes. Op dinsdag 17 mei staat Tate McRae in de Melkweg in Amsterdam.

 
Translate »
Share This