• Twitter
  • Facebook

Credits: Sony Music

De nieuwe singel van Suzan & Freek heet ‘Verleden Tijd’. Het is de eerste nieuwe muziek van het tweetal dit jaar. Eerder vandaag kondigde het duo aan dat ze volgend jaar twee shows geven in de Ziggo Dome in Amsterdam. Noteer in je agenda zaterdag 24 en zondag 25 mei 2025, want dan staat het duo opnieuw in de Ziggo Dome in Amsterdam. In november 2023 gaf het duo vier uitverkochte shows in de Ziggo Dome.

‘Verleden Tijd’ is een melodieus ‘heartbreak anthem’ (met piano!) over het moeten loslaten van een liefde of vriendschap, terwijl je dat nog niet onder ogen wil zien. Het nummer is de eerste singel van het aankomende vierde studioalbum van Suzan & Freek.  ‘Verleden Tijd’  is de opvolger van de singel ‘Vas-y (Ga Maar)’, die ze in september vorig jaar uitbrachten met Claude en inmiddels bijna 19 miljoen keer is gestreamd.

Wil je Suzan & Freek dit jaar live zien? Deze zomer spelen ze op festivals door heel Nederland. Ze staan onder meer op Central Park, Concert At Sea, Wish Outdoor, Zwarte Cross en Live On The Beach.

Copyright © 2024, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This