• Twitter
  • Facebook

De nieuwe single van Suzan & Freek heet ‘Honderd Keer’. Het is de eerste nieuwe muziek van het duo sinds het in oktober verschenen album ‘Dromen In Kleur’, dat kort na release de platina status behaalde. Over Honderd Keer zeggen Suzan & Freek: “Onze clubtour is hervat, het festivalseizoen en onze twee shows in de Ziggo Dome staan voor de deur, dus we hadden zin in nieuwe muziek! ‘Honderd Keer’ gaat over niet denken, maar doen. Niet blijven afwachten en steeds zeggen ‘dat doe ik morgen wel’, maar juist nu actie ondernemen. De tekst spreekt voor zich. Wij kunnen nu al niet wachten om hem live te spelen!” Bij ‘Honderd Keer’ is vandaag ook de video verschenen.

Naast de clubtour en de twee Ziggo Dome-shows staan Suzan & Freek ook deze zomer weer regelmatig op het podium. Op 1 juli treedt het duo met Miss Montreal op tijdens Royal Park Live in de tuin van Paleis Soestdijk. Op 2 juli staan Suzan & Freek op Concert At Sea op de Brouwersdam in Zeeland. Alle data vind je hier.

Vandaag is ook bekendgemaakt dat Suzan & Freek dit jaar Ambassadeurs van de Vrijheid zijn. Op donderdag 5 mei doen ze daarom per helikopter diverse Bevrijdingsfestivals in Nederland aan.

 
Translate »
Share This