• Twitter
  • Facebook
Credits: Sony Music, Lobke de Boer

Suzan & Freek hebben hun nieuwe single ‘Slapeloosheid’ uitgebracht. Het is de opvolger van Kwijt, die in september van het afgelopen jaar uitkwam. Op vrijdag 13 januari verschijnt op Netflix de documentaire Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij en in november staat het duo drie keer in de Ziggo Dome in Amsterdam. In de nieuwe single echoot duidelijk de sound van de eighties.

Over ‘Slapeloosheid’ zeggen Suzan & Freek: “We beginnen het nieuwe jaar met nieuwe muziek, en daar kijken we erg naar uit. In combinatie met onze aankomende Netflix-documentaire en de net aangekondigde Ziggo Dome shows konden we niet wachten om weer iets nieuws uit te brengen. We hebben er ook dit jaar weer erg veel zin in.”

De persoonlijke documentaire van Suzan & Freek start volgende week en heet Tussen Jou en Mij. Daarvoor is het duo maandenlang met een camera gevolgd. “’Ons leven lijkt wel een film’ zeiden we de afgelopen jaren gekscherend tegen elkaar. En nu is dat écht zo en daar zijn we super trots op! Over ons leven, onze carrière en hoe wij hierin voor onszelf de balans proberen te vinden, temidden van alle hectiek. Van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome – de camera was overal bij en dat is straks allemaal in de docu op Netflix te zien. We vinden het megaspannend, maar kunnen tegelijkertijd niet wachten om het met jullie te delen.” De nieuwe single is deze week uitgeroepen tot de verse Hitzound Smash.

 
Translate »
Share This