Suzan & Freek beginnen het nieuwe jaar met de release van de video Deze Is Voor Mij. Het nummer, wat afkomstig is van het debuutalbum Gedeeld Door Onsis de opvolger op de successingles Als Het Avond Is en Blauwe Dag.

Deze Is Voor Mij gaat over het doorbreken van patronen: voor jezelf kiezen, jezelf eens van de laatste naar de eerste plek zetten. Sommige mensen staan altijd voor iedereen klaar behalve voor zichzelf, dan is het goed om een keer te zeggen: Dit is mijn moment, mijn leven, deze is voor mij!

Vanaf donderdag 16 januari zijn Suzan & Freek te zien bij Vrienden van Amstel LIVE in de Ahoy. Op maandag 10 februari maken Suzan & Freek kans op twee Edison Pop awards in de categorie Pop en Nederlandstalig. En vanaf april start hun nagenoeg uitverkochte clubtour.

 

 

 
Translate »
Share This