• Twitter
  • Facebook

Credits: Universal Music

Het Liverpoolse kwartet STONE kondigde deze week hun debuutalbum ‘Fear Life For A Lifetime’ aan, samen met de release van hun nieuwe singel ‘My Thoughts Go’. De band gooide hoge ogen met hun twee ‘punkadonk’ EP’s en heeft inmiddels een behoorlijke fanbase weten op te bouwen, onder andere door hun enorm energieke en onvoorspelbare liveshows. 

‘Fear Life For A Lifetime’ is een verzameling liedjes dat dient als plek voor jongvolwassenen, om hen te helpen navigeren door tumultueuze ervaringen. Voor wanneer je liefde hebt gevoeld, maar niet altijd het gevoel had dat je het verdiende; voor als je ambitieus bent geweest, maar ook geteisterd werd door twijfel aan jezelf; wanneer je soms zelfverzekerd was, maar bij anderen verpletterd werd door angst: dit album is voor jou. En minstens zo belangrijk: als je ooit het gevoel hebt gehad dat je er niet bij hoorde, biedt STONE een community die aanvoelt als een gastvrij thuis – ver van huis.

‘Fear Life For A Lifetime’ komt uit op 12 juli. Deze zomer kun je STONE zien op o.a. Sniester Festival, Vestrock en Zwarte Cross.

Copyright © 2024, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This