• Twitter
  • Facebook
Credits: Universal Music

Son Mieux dropt zojuist hun nieuwe single ‘Tell Me More’.  De track volgt op de succesvolle hit ‘This is the moment’. De titel ‘Tell me more’ doet al vermoeden dat er hierbij enige nieuwsgierigheid in het spel is. Camiel Meiresonne, frontman en zanger van Son Mieux, vertelt over die nieuwsgierigheid naar andere mensen en hun verhalen. “Het nummer is geïnspireerd door mijn persoonlijke ervaringen, waarbij ik elke ochtend in de tram zat en me realiseerde dat elk persoon een uniek verhaal te vertellen heeft. Het nummer moedigt ons aan om ons meer open te stellen voor anderen en ons bewust te zijn van onze eigen beperkte perspectieven en vooroordelen,” zo legt Camiel uit.

Met ‘Tell Me More’ surfen ze verder op de golf van positiviteit die rond de band is losgekomen na het succes van ‘Multicolor’ in 2022. Die golf leidt hen langs vele concertzalen de komende tijd, wanneer ze met hun clubtour door het land trekken. Kijkt de band verder vooruit, dan kunnen ze uitkijken naar een optreden op het hoofdpodium van Lowlands. En werp je je blik nog verder, naar het eind van dit jaar, dan staan daar twee optredens gepland in de AFAS Live in Amsterdam. Met ‘Tell me more’ pakt Son Mieux deze week de nieuwe Hitzound Smash!

 
Translate »
Share This