Snelle mag dan wel ‘Smoorverliefd’ zijn, maar hij ziet nog wel kans vandaag de lyric video uit te brengen van ‘Ze Kent Mij’. Op het nummer werkt hij samen met Yade Lauren. Net als zijn grote hits ‘Reunie’ (meer dan 25 miljoen maal gestreamd) en de Hitzound Smash ‘Lippenstift’ (met Marco Borsato) staat de track op zijn album ‘Vierentwintig’. (“Smoorverliefd’ overigens niet)

Snelle: “Mijn liedjes zijn vaak erg persoonlijk, gevoelig en zo nu en dan halve dagboeken. Net als dat het soms ongemakkelijk kan zijn om je dagboek terug te lezen, vind ik het af en toe gek om later mijn muziek terug te luisteren. Tegen de tijd dat iedereen mijn liedjes meezingt is dat prachtig, maar ben ik in mijn hoofd al veel verder. In de afgelopen periode is mijn leven totaal veranderd en het waanzinnige dagboek dat hoort bij die periode heb ik muzikaal vertaald in de vorm van het album ‘Vierentwintig’. Ik heb voor deze titel gekozen omdat mijn vierentwintigste levensjaar een bijzonder jaar was waarin veel dromen uit zijn gekomen.” De verse lyric video check je hier.

 

 

 
Translate »
Share This