Sharon Doorson lanceert haar kakelverse single. Titel van het nummer is TOUCH ME THERE. En dat nummer ken je natuurlijk, want origineel was dit de eerste hit van Total Touch in de Nederlandse Top 40. De track is de opvolger van HOW YOU LIKE IT eerder dit jaar en SOMETHING BEAUTIFUL, dat vorig jaar alarmschijf werd op 538. Over haar sound meldt Sharon Doorson: ”Mijn sound omschrijf ik als moderne Popmuziek, met elektronische invloeden en krachtige/gevoelige R&B vocalen. Het is heerlijk om te zingen vanuit je hart! Passie is voor mij het woord dat mijn muziek het beste omschrijft: kwetsbaar, puur, maar toch ook sterk. Ik wil mijn ervaringen delen met mijn fans/luisteraars en laten horen dat niemand perfect is, maar dat je altijd moet blijven vechten voor wat je wilt. Samen staan we sterk & liefde overwint alles!” Maar eerlijk is eerlijk: we moeten wel ff wennen aan deze nieuwe versie van Sharon! En jij?

 
Translate »
Share This