• Twitter
  • Facebook

Shakira bestormt wereldwijd de hitlijsten met haar nieuwe single ‘BZRP Music sessions, vol.53”. Dat komt haar héél goed uit, nu ze problemen met de fiscus heeft. Het Spaanse Openbaar Ministerie wil dat ze een boete krijgt van 23,5 miljoen dollar. Volgens de aanklager heeft de Colombiaanse zangeres tussen 2012 en 2014 14,5 miljoen euro aan belasting ontdoken. In haar nieuwe Spaanstalige track, een samenwerking met de Argentijnse dj/producer Bizarrap, heeft Shakira het niet alleen openlijk over de fiscus perikelen, maar vooral ook over haar breuk met Piqué en zijn nieuwe pas 23-jarige vriendin Clara Chia Marti.

Ruim een half jaar geleden gingen Shakira en Pique uit elkaar, na een huwelijk van zo’n 11 jaar. In het uptempo Spaanstalige lied zingt Shakira onder meer: “Je zegt dat je een kampioen bent. En toen ik je nodig had , was je op je slechtst.” Later in het nummer maakt Shakira ook rechtstreekse opmerkingen over Clara Chia Marti, de 23-jarige vriendin van Piqué.  Zij werkte al enige tijd voor zijn productiehuis werkt.  Kort na de scheiding verscheen Piqué al met haar in het openbaar.

“Ze heeft de naam van een goed persoon, maar duidelijk is ze niet zoals ze klinkt. (…) Ik wens je succes met mijn vermeende vervanging, ik weet niet eens wat er met je is gebeurd”, zingt Shakira. “Ik ben er twee waard van 22 (jaar oud). Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo. Je hebt een Rolex ingeruild voor een Casio. Je gaat snel, vertraag wat. Veel tijd in de sportschool, maar je hersenen moeten ook wat aan het werk gezet worden.”

 
Translate »
Share This