Sam Smith kondigt nieuwe muziek aan! Op zijn Instagram-pagina meldt de 25 jarige zanger:”Bedankt dat jullie zo geduldig zijn en dat jullie mij het afgelopen jaar in de gelegenheid hebben gesteld om mijn geest in te duiken en mij in alle vrijheid muziek hebben laten schrijven. Ik voel me zo herboren en heb veel verhalen. Ik kan niet wachten om ze te delen.” En lang hoeven we gelukkig niet te wachten :”Er komt snel iets aan. Ik ben bang en opgewonden tegelijk, ik heb mijn hart en ziel in deze plaat gestoken.” Hij zegt natuurlijk niet hoe zijn nieuwe single heet, maar naar alle waarschijnlijkheid wordt dat TOO GOOD AT GOODBYES en wordt het de voorloper van een nieuw album (release 8 september). Twee jaar geleden was het Oscar winnende “Writing`s On The Wall” zijn laatste hit.

 

 

 
Translate »
Share This