• Twitter
  • Facebook
Credits: Universal Music

Wat een bewogen jaar heeft RONDÉ achter de rug. Een bandlid dat afscheid nam, de Schijf van Rigter winnen voor ‘Hard To Say Goodbye’ als meest gedraaide nummer van het afgelopen jaar op 3FM en nu weer met een frisse blik vooruit kijken met de release van een nieuwe single. Dat is ‘Love Myself’ geworden, waarin ze uitleggen hoe belangrijk het is om voor jezelf te kunnen kiezen. Vaker dan goed voor je is ligt je focus toch op de mening en levens van anderen, waardoor je jezelf uit het oog kunt verliezen.

Zangeres en frontvrouw Rikki Borgelt legt uit hoe belangrijk het voor haar is geweest om haar aandachtspunt te verleggen naar haarzelf: “Dit liedje gaat over kiezen voor jezelf en de kracht van zelfliefde. Na een lange periode van niet zo gelukkig zijn, vond ik de weg terug naar mezelf. Eigen keuzes maken, vertrouwen op jezelf en jezelf omarmen, dat geeft enorm veel kracht,” aldus Rikki. “Mensen zijn zoveel bezig met de meningen en de levens van anderen. Het is bevrijdend om gek te zijn op jezelf.”

RONDÉ kan zich verheugen op een optreden in de Ziggo Dome komende week, als ze op 5 april in het voorprogramma staan van Bastille. Daarnaast reizen ze momenteel door het land met hun clubtour, waarbij ze onder meer in een uitverkochte Ronda staan in TivoliVredenburg.

 
Translate »
Share This