In de aanloop naar twee grote shows in TivoliVredenburg in december brengt RONDÉ vandaag de single ‘All That Was Left‘ uit. Het is de laatste single van het album ‘Flourish‘, dat in maart van dit jaar uitkwam en werd opgenomen in Berlijn samen met producer Niels Zuiderhoek. Naast de single edit, komt er vandaag ook een akoestische versie uit van het nummer dat een persoonlijke lading met zich meebrengt voor zangeres Rikki Borgelt.

‘All That Was Left’ omschrijft het gevoel van leegte en eenzaamheid dat ze ervoer na het overlijden van haar vader elf jaar geleden. In een post op Facebook schrijft Rikki over deze ervaring het volgende: “Elf jaar geleden overleed mijn vader aan kanker. Ik voelde mij leeg. Ik praatte sowieso al nooit over mijn gevoel en het verlies van mijn vader zorgde er alleen maar voor dat ik mij verder terug trok. Een paar jaar geleden besloot ik dat ik een nummer voor hem wilde schrijven. Een nummer zodat ik mijn gevoel kon uiten, maar belangrijker nog om hem te bedanken voor wie hij was. Elke keer als ik dacht dat ik een nummer had was het toch niet helemaal wat ik wilde zeggen. Totdat we in 2018 naar Berlijn gingen. Adriaan kroop achter een piano en ik ging erbij zitten. In no time was het nummer af en rolden de tranen over mijn wangen. ‘All that was left’ was het resultaat.”

 

 

 
Translate »
Share This