Rolf Sanchez komt met nieuwe muziek! Na de super hit ‘Mas, mas, mas’ verschijnt vrijdag een heuse Kerst single: ‘Ik wens’. Met dat nummer debuteert hij morgen in de nieuwste editie van de TIP 40. Rolf over zijn Kerst song:  “Oke mensen hier moet een verhaaltje bij. Ja, ik ben een kerstfreak en ja, een echte familieman. Het ziet er helaas naar uit dat dit de eerste keer gaat zijn waarin we verplicht, maar begrijpelijk, niet bij elkaar kunnen zijn in de mooiste tijd van het jaar. Enorm klote maar met die gedachte ben ik samen met @leonpaulmusic impulsief de studio ingedoken. Normaal doen wij elke maand bij Q-Music in het programma van Mattie en Marieke een cover maar wij zijn enorm blij dat we deze original hebben kunnen doen. Daarbij kan ik met heel veel trots zeggen dat mijn eerste kerstplaat vanaf aanstaande vrijdag via alle platformen te streamen is. Feliz Navidad en hopelijk putten jullie wat kracht uit deze song. Of je nou niet bij elkaar kan zijn vanwege Corona, je iemand kwijt bent geraakt of gewoon iemand mist. Veel luister plezier en een dikke shootout naar mijn band @latinsociety die dit in een paar dagen hebben ingestudeerd!”

 
Translate »
Share This